FırsatlarManşetler

MediaMarkt Şahane Yaz Festivali kampanyasında dikkat çekici ürünler var

mediamarkt şahane yaz festivali

MediaMarkt Şahane Yaz Festivali başladı. Hoparlörden akıllı saate, kulaklıktan hava nemlendiriciye çeşit çeşit binlerce ürün elektroniğin uzmanı MediaMarkt’ta! 22-25 Temmuz tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamındaki ürünleri Türkiye’nin dört bir yanındaki MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr web sitesinde bulabilirsiniz.

Kampanya kapsamındaki ürünleri MediaMarkt web sitesindeki bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Bu fırsat haberinde ise Şahane Yaz Festivali kapsamında sunulan çeşitli ürünlere yakından bakıyoruz.

Bir kulaklık satın almak isteyenler için 999 TL’lik satış fiyatına sahip olan Jabra Elite 3 gerçek kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık isabetli bir seçim olabilir. Bej, leylak, lacivert ve koyu gri gibi farklı renk seçenekleri var. Başlıca özelliklerine baktığımızda ise; Bluetooth 5.2, USB-C üzerinden şarj, 28 saat maksimum dinleme süresi, şarj kutusuyla birlikte toplam 92 gram ağırlık görüyoruz. Gürültü engelleme özelliği de satın almak isteyenlerin hoşuna gidecektir.

Bugünlerde akıllı telefon satın almak için daha çok araştırmak gerekiyor. OnePlus, piyasanın fiyat-performans oranı yüksek telefonlarını sunmasıyla biliniyor. 4949 TL’lik fiyatla MediaMarkt’ta satışta olan ONEPLUS N10 5G 128 GB Akıllı Telefon Siyah da böyle bir ürün. 6.49 inç Full HD+ ekran, Snapdragon 690 5G işlemci, 6 GB RAM, 128 GB dahili hafıza, 256 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası gibi başlıca özellikleri bulunuyor. Arkada dört adet kamera bulunurken ana kameranın çözünürlüğü 64 megapiksel. Önde ise 16 megapiksel selfie kamera var. Anlayacağınız, karşımızda yüksek fiyat-performans oranlı bir Android telefonu var.

Yazın kahve içilmeyeceğine dair anlayış çok gerilerde kaldı. Yaz veya kış fark etmeden, her sabah güne bir fincan kahveyle başlamak güzel oluyor. Üstelik soğuk kahveler de artık moda. Tüm bunları hazırlamak için bir kahve makinesi arıyorsanız seçili Delonghi kahve makinelerinde yüzde 10’a varan indirim bulunduğunu belirtelim. Farklı fiyatlarda seçenekler var, örneğin 2999 TL’lik fiyata sahip olan DELONGHI ICM17210 Clessidra Filtre Kahve Makinesi Gümüş fiyat-performans açısından dengeli görünüyor. Bu model 1800W güç, 10 fincan kapasitesi gibi özelliklere sahip.

22-25 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan MediaMarkt Şahane Yaz Festivali kampanyası ile ilgili detaylı bilgileri bu bağlantıda bulabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, bu kampanya MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de geçerli.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER