ManşetlerSatın Alma Rehberi

MediaMarkt’tan bilgisayar ürünlerinde Şahane Kasım fırsatları – Video

mediamarkt şahane kasım

MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de Şahane Kasım devam ediyor. Üstelik bu hafta Şahane Cuma ile birlikte yeni ürünler de geliyor. Eğer bir bilgisayar veya bilgisayar ile ilgili bir ürün satın almayı düşünüyorsanız, şimdi tam zamanı. MediaMarkt Türkiye katkılarıyla hazırladığımız videoda ve makalede, seçmiş olduğumuz beş farklı ürüne ve öne çıkan özelliklerine yer veriyoruz.

HP 15-FD022NT Dizüstü Bilgisayar

HP 15-FD022NT, günlük ve mesleki ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanmış bir dizüstü bilgisayar. Windows 11 Home Single Language işletim sistemiyle gelen cihaz, güncel ihtiyaçları karşılamaya yönelik olarak 13. Nesil Intel Core i5-1335U işlemci ve 8 GB DDR4-3200 MHz RAM ile donatılmış. İşlemci hızını 4,6 GHz’e kadar çıkarabilen Intel Turbo Boost Teknolojisi ve 12 MB L3 önbellek sağlayan bu işlemci yüksek performans vaat ediyor.

mediamarkt şahane kasım

256 GB PCIe NVMe M.2 SSD iç depolama birimi ve bulut üzerinden 12 ay boyunca 25 GB Dropbox alanı sayesinde veriler hızlı ve güvenli bir şekilde saklanabilir. 15,6 inç, 1920×1080 piksel çözünürlüklü FHD IPS ekran, %45 NTSC renk gamı sunarak net ve parlak görseller sağlıyor. Tümleşik Intel Iris Xe Grafik Kartı ile orta seviye grafik ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikler taşıyan HP 15-FD022NT, günlük kullanım ve temel grafik tasarımlar için ideal görünüyor. Bağlantı seçenekleri arasında USB Type-C, USB Type-A portları, HDMI 1.4b ve kulaklık/mikrofon kombo jakı bulunuyor. Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3 desteği ile hızlı ve güvenilir kablosuz bağlantı sağlıyor. Sayısal tuş takımlı klavye ve geniş trackpad’iyle rahat şekilde çalışmaya izin veriyor.

41 Wh kapasiteli pil 7 saat 45 dakikaya varabilen pil ömrüyle kullanıcılara kablosuz özgürlük sunuyor ve %50 hızlı şarj özelliği ile mobiliteyi artırıyor. HP True Vision HD kamera ve çift hoparlör ile zenginleştirilen multimedya deneyimi, iş veya eğitim görüşmeleri için de uygun ortam yaratıyor. Kömür grisi rengi, estetik bir dizayn sunarken, ENERGY STAR sertifikası ve okyanus plastiği kullanımı çevre dostu bir yaklaşım sergiler. Ek güvenlik için TPM, mikrofon sessizleştirme ve kamera kapağı gibi özellikler mevcut.

LG 27GN65R-B Monitör

mediamarkt şahane kasım

LG 27GN65R-B, 27 inç Full-HD çözünürlüklü bir oyun monitörü. 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü paneli, keskin ve net görüntüler ile oyun deneyiminizi iyileştirecektir. IPS panel teknolojisi 178 derecelik geniş yatay ve dikey görüş açıları ile yüksek görsellik ve canlı renkler sağlıyor. 1 ms’lik tepkime süresi ve 144 Hz çerçeve hızı, hızlı hareket eden görüntülerde bile akıcılık sağlayarak oyunlarda avantaj sunuyor. FreeSync ve G-SYNC teknolojilerine sahip bu monitör, ekran yırtılmalarını ve takılmaları önleyerek pürüzsüz bir oyun performansı vadediyor. Parlaklık değeri 300 cd/m², böylelikle karanlık sahnelerde bile detayları görebilirsiniz. 1000:1 statik ve 700:1 dinamik kontrast oranı, derin siyahlar ve parlak beyazlar arasındaki farkı belirginleştiriyor.

Oyun oynarken ergonomi önemlidir ve LG, stand üzerinde yükseklik ayarlama özelliği ile kullanıcı konforunu artırıyor. 2 adet HDMI ve 1 adet Display Port bağlantı noktaları ile geniş bağlantı seçenekleri sunuyor. Siyah renkteki zarif tasarımıyla modern oyun alanlarına uyum sağlar. 7.2 kg ağırlığında olan monitör, VESA standartlarına uygun olarak da monte edilebilir.

HP Smart Tank 515

mediamarkt şahane kasım

HP Smart Tank 515, verimli ve kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcı. ISO standartlarına göre dakikada 8 siyah ve 5 renkli sayfa basabilen bu cihaz, ofis ve ev kullanıcıları için ideal görünüyor. Hızlı ilk sayfa çıkışı ile 14 saniyede siyah, 18 saniyede renkli baskıya başlıyor. Aylık 400-800 sayfa arası önerilen baskı kapasitesine sahip, bu da orta yoğunluktaki iş yükleri için mükemmel görünüyor. HP’nin gelişmiş Termal Inkjet teknolojisi, 1200 x 1200 dpi siyah ve 4800 x 1200 dpi renkli baskı çözünürlüğü sunuyor. Basit, 7 parçalı LCD ekranı işlemleri kolaylaştırırken, cihazın 360 MHz işlemci hızı işleri verimli kılıyor. Kablosuz yeteneği sayesinde mobil baskı da mümkün hale geliyor.

Baskı kartuşu olarak 1 siyah şişe ve 3 renkli şişe kullanılır, böylece uzun süreli baskı için ekonomik bir çözüm sunuluyor. HP PCL 3 GUI baskı dili destekleniyor. 60 yapraklık bir giriş tepsisi ile 25 yapraklık bir çıkış tepsisine sahip. Ayrıca, çift taraflı baskı manuel olarak da olsa mümkün. HP Smart Tank 515, çeşitli kağıt türleri ve boyutları ile uyumlu çalışıyor ve hatta kâğıdın kenarına kadar baskı imkanı sunuyor. Ek özellikler arasında yüksek çözünürlüklü tarama, kopyalama ve ENERGY STAR sertifikası yer alıyor. Sonuncusu sayesinde enerji verimliliği açısından avantaj sağlıyor. Bu çok fonksiyonlu yazıcı, yoğun bir çalışma ortamı için güçlü, esnek ve verimli bir çözüm olarak nitelendirilebilir.

Razer Deathadder V2 X HyperSpeed

mediamarkt şahane kasım

Razer Deathadder V2 X HyperSpeed, PC kullanıcıları için, özellikle de oyun oynamayı sevenler için gelişmiş bir kablosuz mouse deneyimi sunuyor. 2.4GHz ve Bluetooth Low Energy olmak üzere çift modlu kablosuz bağlantı özelliği ile güvenilir ve hızlı bir iletim sağlıyor. Razer Mechanical Gen-2 mouse tuşları, güvenilir bir tıklama hissi ve dayanıklılık sunarken, ödüllü ergonomik tasarımı, uzun süreli kullanımlarda bile rahat bir tutuş sağlıyor. 86 gram ağırlığındaki bu hafif mouse, mobil kullanım için ideal. 127mm genişlik, 61mm yükseklik, 42.7mm derinlik ölçülerine sahip kompakt tasarımıyla her masaüstüne rahatlıkla sığacaktır. Siyah renkteki şık görünümü ve 2 yıl resmi distribütör garantisi ile hem güvende hem de stilde bir seçenek. Razer Deathadder V2 X HyperSpeed, oyun ve günlük çalışmalarınızda kesintisiz performansı tercih edenler için mükemmel bir seçenek gibi görünüyor.

HP Travel 15.6″ 25L Laptop Sırt Çantası

mediamarkt şahane kasım

Çıktığınız her yolculukta sizi destekleyecek olan HP Travel 15.6″ 25L Laptop Sırt Çantası; mavi ve vizon renk seçenekleriyle günlük kullanım ve geniş hacimli yolculuklar için tasarlanmış. Genişletme özelliği sayesinde 25’den 30 litre kapasiteye çıkabilen bu çanta, düzenlemenin kolaylığını artırır. Hafifliği ve konforlu omuz askılarıyla, uzun seyahatlerinizde rahatlığı sağlayacaktır. Su şişesinden cekete kadar her eşya için özel bölmeler barındırıyor. Güvenlik önlemleri arasında ise gizli RFID engelleme cebi ve kilitlenebilir fermuarlar bulunmakta. Ayrıca %100 geri dönüştürülmüş materyaliyle çevreye olan duyarlılığınızı korurken 13 plastik şişenin yeniden kazanımıyla çevre dostu yolculuklar yaparsınız. Her detaya sahip bu sırt çantası, hem günlük taşıma ihtiyaçlarınızı hem de yoğun seyahat günlerinizi kolaylaştırır. Bu arada MediaMarkt’ta HP’nin bu sırt çantasını satın alanlara Mouse da hediye ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER