FırsatlarManşetler

MediaMarkt Şahane Kasım’da dikkatimizi çeken yeni kampanya ürünleri

mediamarkt şahane kasım
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

MediaMarkt Şahane Kasım kampanyası kapsamında “Akıllı saatlerden televizyonlara, akıllı telefonlardan beyaz eşyalara, küçük ev aletlerinden aksesuarlara binlerce ürünle Şahane Kasım’da buluşmanın MediaMarkt’la Tam Zamanı!” diyor. 8-10 Kasım arasındaki kampanya ürünlerine bu haberde yer veriyoruz. Kampanya kapsamında sunulan diğer ürünleri ve detayları ise bu bağlantıda bulabilirsiniz.

Çocuğunuzun okulda dersleri ve ödevleri için uygun bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız, 10599 TL’lik fiyat etiketine sahip olan ASUS X515EA-BQ1186W/i5-1135G7/8GB RAM/256GB SSD 15.6″/WIN11 Laptop Gri ürününü düşünebilirsiniz. 15.6 inç Full HD ekranı çocuğunuzun gözlerinin rahat etmesini sağlarken numerik tuş takımı da klavyede yer alıyor. 256 GB kapasiteli SSD de çocuğunuzun ödevleri ve ihtiyaç duyacağı programlar için yeterli alanı sağlayacaktır.

MediaMarkt Şahane Kasım kapsamında TV satın almayı düşünenlerin ilgisini çekecek bir ürün var

Oturma odasına bir TV satın almak için kasım ayını bekleyenler için Şahane Kasım mutluluk getiriyor. PHILIPS 50PUS8807 50″ 126 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 3 Taraflı Ambilight 4K Ultra HD LED TV modeli 13979 TL’lik fiyat etiketine sahip. Android TV desteği sayesinde birçok farklı akıllı TV uygulamasını Google Play Store’dan yükleyebilirsiniz. Dolby Vision, HDR10+, Hybrid Log-Gamma (HLG) gibi görüntü teknolojileri de destekleniyor.

Bütçesini zorlamadan iyi bir kulaklık sahibi olmak isteyenler için JBL T450BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 679 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 32mm sürücüler, Bluetooth 4.0 desteği, 11 saat maksimum pil ömrü gibi başlıca özellikleri bulunuyor.

Son olarak evdeki eksiklikleri gidermek isteyen, yeni bir elektrikli süpürge için Şahane Kasım’ı bekleyenleri ilgilendiren bir ürün var. PHILIPS XB9125/07 Marathon Ultimate 650W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Siyah, 4699 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Hepa 13 Alerjik filtre, 650W maksimum güç, 2.2 litre toz haznesi, 78 dB gürültü seviyesi gibi başlıca özellikleri bulunuyor.

MediaMarkt Şahane Kasım kampanyası kapsamında, yukarıda listelediğimiz ürünleri ve daha fazlasını MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de bulabilirsiniz. Detaylar için bu kampanya sayfasına göz atabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER