FırsatlarManşetler

MediaMarkt Şahane Kasım kampanyasında iPhone 12 var

mediamarkt şahane kasım

Kasım ayının gelmesiyle birlikte MediaMarkt Şahane Kasım başlangıcını yapıyor. 4 Kasım, yani bugün itibarıyla başlayan Şahane Kasım kampanyası kapsamında, “Akıllı saatlerden televizyonlara, akıllı telefonlardan beyaz eşyalara, küçük ev aletlerinden aksesuarlara binlerce ürünle Şahane Kasım’da buluşmanın MediaMarkt’la Tam Zamanı!” diyor.

Bu haberde 4-7 Kasım tarihleri arasında Şahane Kasım kampanyasına dahil olan bazı ürünlere yakından bakıyoruz. Bu ürünleri MediaMarkt mağazalarında veya mediamarkt.com.tr‘de bulabilirsiniz.

MediaMarkt Şahane Kasım ürünleri

Bir iPhone satın almayı düşünüyorsanız, APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Beyaz ürünü 22.499 TL’lik fiyatıyla sunuluyor. Apple A14 Bionic çipe sahip olan iPhone 12, 6.1 inç OLED ekranı yüksek bir parlaklık ve seyir zevki sunuyor. 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 12 megapiksel çözünürlüklü iki arka kamera gibi başlıca özellikleri bulunuyor.

Özellikle çocuğunuzun derslerinde yardımcı olması için bir dizüstü bilgisayar satın almayı planlıyorsanız, ACER A315-56 i3-1005G1/ 4GB Ram/ 256SSD/15.6 FHD/ Windows 11/ Laptop sizin için uygun olabilir. 6999 TL fiyat etiketine sahip olan bu dizüstü bilgisayar 15.6 inç Full HD ekranıyla geniş bir görüntüleme ve çalışma alanı sunuyor. 10. nesil Intel Core i3 işlemci internette gezinme ve bunun gibi temel seviyedeki işler için yeterli olacaktır.

Sabahları uyanınca kahve hazırlamanın keyfi bir başkadır. Siz de yeni bir kahve makinesiyle bu keyfi yaşamak isterseniz, PHILIPS HD7461/20 Daily Collection Kahve Makinesi 739 TL fiyat etiketiyle uygun bir başlangıç noktası olacaktır. 1.2 litre gibi geniş bir su haznesi kapasitesi olan bu ürün 15 fincan kapasitesine sahip. 1000W maksimum gücü ve damlama önleme fonksiyonu da diğer özellikleri arasında bulunuyor.

Eviniz için bir robot süpürge almak istiyorsanız XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro Robot Süpürge Beyaz ilginizi çekecektir. 6899 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu ürünün paspas işlevi de var. 90 saatlik maksimum batarya süresi, 3 saatte tamamen şarj olma, 35.6W maksimum güç, 60 dB ses seviyesi, 0.45 litrelik toz haznesi, oda algılama, şarj istasyonuna geri dönme gibi özellikleri var. Öte yandan uzaktan kumanda ile kontrol imkanınız da bulunuyor.

Son olarak, bulaşık makinesi satın almayı düşünüyorsanız, 3999 TL’ye satılan HOOVER HFDN 1L360OW-17 E Enerji Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz modelini değerlendirmelisiniz. Yoğun, Genel, Eko, Ön Yıkama, Total Care olmak üzere beş farklı programı var. NFC desteğine sahip olan bu ürün çocuk emniyeti de içeriyor.

Yukarıda listelediğimiz bu ürünlerin dışında, birçok ürün Şahane Kasım kampanyası kapsamında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de sunuluyor. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER