ManşetlerSatın Alma Rehberi

MediaMarkt’ın çeşitli Şahane Cuma fırsatlarına bakıyoruz – Video

mediamarkt şahane cuma fırsatları

Tüketicilerin beklediği Şahane Cuma zamanı geldi. MediaMarkt akıllı telefondan tablete, TV’den beyaz eşyaya, bilgisayardan ev aletlerine birçok farklı kategoride, yüzlerce üründe çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üstelik MediaMarkt, uygun ödeme koşullarıyla istediğiniz ürüne rahat biçimde sahip olmanıza da olanak sağlıyor. Bu videoda MediaMarkt’ta sunulan çeşitli ürünlere yakından bakıyoruz. Listelediğimiz ürünleri MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy A12

samsung galaxy a12

Bütçenizi fazla zorlamadan ihtiyaç duyacağınız tüm işlevleri ve özellikleri sunacak bir akıllı telefon arıyorsanız, Samsung Galaxy A12 modelini dikkate almanızda fayda var. Bu giriş segment Samsung telefonu şık tasarımı farklı renk seçenekleriyle sunuyor. Rahat kullanım imkanı sağlayan ergonomik gövdesinde 6.5 inç, 1600 x 720 piksel PLS IPS ekran barındırıyor. Bunun üst kısmında ise su damlası biçiminde çentik var. Ekran, her koşulda ihtiyaçlarınıza cevap verecek bir görsel deneyim sunacaktır. Sekiz çekirdekli işlemci, 4 GB RAM, 128 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası gibi başlıca donanım özelliklerini görüyoruz. 5000 mAh kapasiteli pil, iki güne varan bir çalışma ömrü sunuyor. 15W hızlı şarj desteği de mevcut. 3.5mm ses jakı kulaklık konusunda elinizi fazlasıyla rahatlatacaktır. Kenara yerleştirilmiş parmak izi okuyucusu ekran kilidini hızlı biçimde aşmayı sağlıyor. İsteyenler için yüz tanıma da mevcut. Android 10 ile yüklü olarak gelen telefonda One UI 3 kullanıcı arayüzü bulunuyor. Samsung’un sunduğu arayüz ve uygulamalar oldukça kullanışlı. Bu açıdan sizi rahat ettirecektir. Arkada dört tane kamera var. Ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğe sahip. Önde ise 8 megapiksel çözünürlüklü kamerayı görüyoruz. Bu kameralar da ihtiyaç duyduğunuz anlarda hem fotoğraf hem de 1080p video çekimlerinde yardımcı olacaktır.

Lenovo IdeaPad 3

lenovo ideapad 3

Ortalamanın üstünde performans sunan, derslerinizi, günlük işlerinizi veya projelerinizi rahatlıkla yapmanıza olanak sağlayacak bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız, AMD Ryzen 7 3700U işlemci taşıyan Lenovo IdeaPad 3 modeli sizin için uygun olacaktır. 15.6 inç, 1920 x 1080 piksel Full HD ekranı her ortamda yeterli olacak bir parlaklığı sunuyor. Görüş açıları da tatmin edici. Ekranın üstünde 720p web kamerası var. Bu web kamerasını, kullanmadığınız zamanlarda fiziksel olarak kapatabilirsiniz. Lenovo’nun ada tipinde tuşlar barındıran klasik klavyesi oldukça kullanışlı, rahat biçimde yazı yazmayı sağlıyor. Sayısal tuş takımını isteyenler de bunu görmekten memnun olacaklardır. Klavyenin hemen altındaki trackpad ise yeterli bir alana sahip. Tepkiselliği de iyi, mouse olmadan da bilgisayarı rahatça kullanmaya izin veriyor. Başta da belirttiğimiz gibi, AMD Ryzen 7 3700U işlemci mevcut. En güncel Ryzen serisi işlemci olmasa da, performansıyla memnun edecektir. Tümleşik AMD Radeon grafik kartı, 8 GB RAM, 512 GB SSD gibi özellikleriyle birçok ana akım kullanıcı için yeterli performansı ve işlevselliği sunacaktır. Port seçenekleri bakımından da yeterli. Windows 10 ile yüklü geldiğini de belirtelim.

HP 4H2U2EA

Bir başka dizüstü bilgisayar seçeneği ise HP’den. Özellikle çocuğunuza eğitimi için yeterli bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız, Intel Core i3 işlemcili HP 4H2U2EA modeline bir göz atmanız yerinde olacaktır. 15.6 inç, 1920 x 1080 piksel Full HD ekranı yeterli parlaklık ve görsel kalite sunuyor. Ekranın üstünde ise 720p kamera bulunuyor. 11. nesil Intel Core i3-1125G4 işlemci, 8 GB RAM ve 256 GB SSD’den oluşan donanım paketi, öğrencilerin ödevleri ve araştırmaları için yeterli performansı sağlayacaktır. 15.6 inç ekranı ve sayısal tuş takımı da öğrenciler için dikkate değer birer artı olarak nitelendirilebilir. Aralarında Ethernet portunun da bulunduğu çeşitli portlar ve SD kart yuvası da mevcut. Yani, her açıdan öğrenciler için ihtiyaçlara cevap veren, aynı zamanda şık tasarımlı bir model. Windows 10 Home ile yüklü olarak gelirken, arzu ettiğiniz takdirde Windows 11 güncellemesini de satın aldıktan sonra ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Grundig 58 GEU 8910

Televizyon satın almak isteyenleri MediaMarkt’ın geniş mağazalarında birçok farklı marka, teknoloji ve ekran büyüklüğünde seçenek bekliyor. İhtiyaçlarınıza uygun bir modeli, uygun ödeme koşullarıyla mutlaka bulacaksınız. Üstelik MediaMarkt, Şahane Kasım fırsatları dahilinde ekran koruma hizmetinde yüzde 20’ye kadar indirim fırsatı da sunuyor. Şık bir TV isteyenler için Grundig 58 GEU 8910 modeli dikkate değer bir seçim. 4K UHD uydu alıcısı, 58 inç LED panel, dahili uydu alıcısı, üç adet HDMI, iki adet USB portu, Ethernet port, dahili Wi-Fi ve Bluetooth, Magic Fidelity teknolojili 20W hoparlör gibi özellikler bu TV’de mevcut. Şık ayakları sayesinde her ortamda hoş duracağını belirtmek gerekiyor.

LG OLED55B16

Eğer OLED teknolojisine geçiş yapmanın zamanının geldiğini düşünüyorsanız, LG OLED55B16 modeli de size bu teknolojiye uygun bir fiyatla sahip olmanızı sağlayacaktır. 4K Ultra HD çözünürlüklü OLED panel derin siyahlara ve canlı renklere sahip. Görüş açıları da memnun edici, kenarlardan baksanız bile, renklerde ve parlaklıkta düşüş görmezsiniz. Oldukça ince gövdesiyle her ortamda oldukça şık duracaktır. Aynı biçimde, oldukça şık bir ayağının da bulunduğunu belirtmeden geçmeyelim. Toplam 40W ses çıkışı sunan ses sistemi, dört adet HDMI portu, üç adet USB 2.0 portu, Ethernet, Common Interface yuvası, dahili uydu ve kablo alıcısı, Wi-Fi ve Bluetooth gibi özellikler de listede yer alıyor. HDR desteğini de sunan bu OLED TV’de webOS işletim sistemi çalışıyor. Popüler akıllı TV uygulamalarının da içinde bulunduğu birçok seçeneğe kolaylıkla ulaşmak mümkün. Geleneksele yakın kumandası ise kullanıcı arayüzünde ve kanallar arasında gezintiyi kolay biçimde yapmayı sağlıyor.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+

Robot süpürgeler revaçta ve giderek daha fazla evde tercih ediliyor. Yetenekli bir robot istiyorsanız, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ modeli dikkate değer. Tek bir şarjla 180 dakika çalışma imkanı sunan bu robot süpürge 33W maksimum güç ve 76dB ses seviyesi gibi özelliklere sahip. 300 mililitrelik su haznesi var, sadece süpürme değil, paspas işlevini de yerine getirebiliyor. Dahili kamerasıyla haritalama işlemini başarılı biçimde gerçekleştirirken Türkçe destekli kolay menüsüyle rahat kullanım imkanı sağlıyor. Kurulumu da basit. Sensörleri sayesinde engellere veya ev içindeki başka noktalara çarpmayı da önlüyor.

Bosch TKA6A044

Filtre kahve makineleri de giderek daha fazla eve giren ürünler arasında bulunuyor. Eğer bir tane satın almak için uygun fırsat kolluyorsanız, Bosch TKA6A044 Kahve Makinesi değerlendirmeye değer bir ürün. Maksimum 15 fincan kapasiteli su haznesini yerinden çıkarıp suyunu rahatlıkla doldurabilirsiniz. Benzer şekilde kahve haznesi de kolaylıkla açılıyor ve yerinden çıkarılabiliyor. Kırmızı ve siyah gibi iki farklı renk seçeneği var. Aroma seçme düğmesi, damlama önleme, otomatik kapama gibi özellikleri de mevcut.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER