Satın Alma Rehberi

MediaMarkt’ta Şahane Cuma fırsatları için geri sayım başladı

mediamarkt şahane cuma

MediaMarkt, dünyanın pek çok yerinde tam bir alışveriş çılgınlığına dönüşen Black Friday’i Şahane Cuma olarak kutluyor. İndirimler ise cuma günü gelmeden önce başladı. Hesaplı alışveriş sevenler için dikkate değer teknolojik ürün indirimleri MediaMarkt müşterilerini bekliyor. Eğer bir akıllı telefon ya da bir dizüstü bilgisayar satın almayı düşünüyor ya da eskimiş buzdolabınızı veya bulaşık makinenizi yenisiyle değiştirmek istiyorsanız, MediaMarkt tarafından sunulan indirimler fazlasıyla ilginizi çekecektir.

Şahane Cuma kapsamında gerçekleştirdiği kampanyalarla teknoloji severlere çeşitli fırsatlar sunan MediaMarkt, büyük indirimler öncesi de her gün farklı ürünlerde özel fırsatlar gerçekleştiriyor. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de “Şahane Cuma’nın gelişi Salı’dan belli olur” indirimiyle satışa sunulan, günün yıldız ürünü ise Apple iPhone 7 32 GB oldu.

Her günün yıldız ürünleri farklıyken bu ürünlerde uygulanacak indirimler, hem MediaMarkt mağazalarından hem de mediamarkt.com.tr’de geçerli oluyor. Salı gününün özel fiyatlı yıldız ürünü ise “Şahane Cuma’nın gelişi Salı’dan belli olur” indirimiyle satışa sunulan Apple iPhone 7 32 GB oldu. iPhone 7, 26 Kasım Salı gününe özel olarak 3 bin 599 TL yerine 3 bin 299 TL’den satışa sunuluyor. Stoklarla sınırlı olan kampanya 2 Aralık tarihine kadar devam edecek.

“Şahane Cuma’nın gelişi Salı’dan belli olur” kampanyasında dikkat çeken indirimler

“Şahane Cuma’nın gelişi Salı’dan belli olur” kampanyasıyla birlikte özel indirimlere giren diğer ürünler ise şu şekilde sıralanıyor:

  • Dyson Animal Absolute 2 Torbasız Süpürge 4.199 TL yerine 3.399 TL’den,
  • Philips GC4902/20 Azur Buharlı Ütü Mavi Beyaz 649 TL yerine 449 TL’den,
  • ACER Swift 3 SF315-52G/i5-8250U W10 Ultrabook 4.299 TL yerine 3.499 TL’den,
  • Meizu X8 6GB 128 GB akıllı telefon 1.799 TL yerine 1.549 TL’den satışa sunulacak.

MediaMarkt’ın Şahane Cuma indirimlerinde cep telefonlarında yüzde 22’ye varan indirimler sunuluyor. Elektrikli ev aletlerinde yüzde 55’e varan büyük indirimler de kullanıcıları bekliyor. Pişirme gereçlerinde yüzde 50’ye, elektrikli süpürgelerde de yüzde 40’a varan indirim fırsatları sunuluyor. Beyaz eşyalarda da yüzde 30’a varan oranda indirimler MediaMarkt müşterilerini bekliyor. Bilgisayarlarda yüzde 22’ye varan indirimler sunulurken, aksesuar satın almayı düşünenleri de yüzde 30’a varan indirim fırsatları bekliyor. Öte yandan Cepax marka aksesuarlarda da tüketicileri sepette yüzde 40’a varan indirim fırsatları sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER