FırsatlarManşetler

MediaMarkt Ramazan Kampanyası ürünleri arasında bir airfryer da var

mediamarkt ramazan kampanyası

Ramazan ayının ortalarına doğru ilerlerken, “Ramazan’da yemekler sizden, teknolojileri MediaMarkt’tan!” diyen MediaMarkt, mutfakta işleri kolaylaştıracak farklı ürünleri MediaMarkt Ramazan Kampanyası kapsamında müşterilerine sunmaya devam ediyor. Bu haberde 1-4 Nisan tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de geçerli olan bazı ürünlere yer veriyoruz. Kampanya kapsamındaki tüm ürünleri bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

Airfryer ile mutfakta yemeke pişirme işini kolaylaştırmak isteyenler için COSORI Premium 5.5L Air Fryer Fritöz Siyah 3.999 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 1700W maksimum güç, 5,5 kilogram kızarma sepeti kapasitesi, 0,5 litre yağ doldurma kapasitesi, yağsız kızarma ve sökülebilir yağ kutusu gibi başlıca özellikleri mevcut.

İftar sonrası veya sahurda espresso veya filtre kahve içmek isterseniz, PHILIPS EP5144/70 Tam Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi Siyah ürünü 12.999 TL’lik fiyattan satılıyor. 1500W maksimum güç, 1,8 litre su haznesi, 15 bar pompa basıncı, 275 gram çekirdek haznesi içeriği, aroma seçme düğmesi gibi başlıca özellikleri var.

İftar sonrası çeşitli meyve karışımları veya muzlu süt hazırlamak isteyenlere 1.399 TL’lik fiyat etiketine sahip olan ELECTROLUX E4TB1-6ST Create 4 Smoothie Blender Gri önerilebilir. 800W maksimum güç, 1.95 litre hacimsel kapasite, 5 farklı güç seviyesi, buz kıracağı otomatik programı gibi özellikleri var.

Mutfak için eksiklerinizi tamamlarken tencere için başka bir mağazaya gitmenize gerek yok. KORKMAZ A2890 Nora Granit 7 Parça Tencere Seti 1.999 TL’den satılıyor. Alüminyum dökümlü tencere setinde pilav, sulu yemek, kızartma gibi yemekler için farklı boylarda tencereler ve tava yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER