FırsatlarManşetler

MediaMarkt Ramazan Kampanyası kapsamında dikkat çeken mutfak ürünleri

mediamarkt ramazan kampanyası

Ramazan ayı başlıyor. Bu kutsal ay başlamadan önce mutfağındaki eksiklikleri gidermek için MediaMarkt Ramazan Kampanyasını değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. 21-23 Mart tarihleri arasında geçerli olan fırsatlar kapsamında, iftar veya sahur yemekleri hazırlarken kullanabileceğiniz çeşitli elektronik ürünlere uygun fiyatlardan sahip olma imkanınız var.

Airfryer’dan fırına, çay makinesinden blender’a Ramazan’da ihtiyacınız olan teknolojiler MediaMarkt’ta müşterileri bekliyor. Kampanya kapsamında yer alan ürünleri bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Bu fırsat haberinde ise gözümüze çarpan birkaç ürüne yer veriyoruz.

Airfryer ürünleri son yıllarda en popüler mutfak gereçleri arasında yer alıyor. Farklı markaların da bu alanda iddialı ürünleri var. 3199 TL’lik fiyat etiketine sahip olan PHILIPS HD9255/60 Airfryer Essential Connected Airfryer Yağsız Pişiren Fritöz, 1400W maksimum güç, 4.2 kilogram kızartma sepeti kapasitesi, sökülebilir yağ kutusu ve yağ tepsisi gibi özelliklere sahip.

Özellikle sahurda ekmek kızartmak için uygun bir ürün arayanlar için GRUNDIG EK 4120 K 850 W Ekmek Kızartma Makinesi 699 TL’ik fiyattan sunuluyor. 850W maksimum güç, iki adet kızartma yuvası, 6 farklı kızartma seviye ayarı, buz çözme ve yeniden ısıtma fonksiyonlarıyla bir hayli kullanışlı ve yetenekli görünüyor.

Yemek hazırlarken zamandan tasarruf etmek isteyenler için BRAUN MQ7025X Multiquick 7 El Blender Seti 1599 TL’lik fiyat etiketiyle kampanya kapsamında sunuluyor. Dört farklı güç seviyesi, 500W maksimum güç, 600 ml karıştırma kabı kapasitesi, 600 ml kek kasesi kapasitesi, 600 ml hamur kasesi kapasitesi ve 600 gram pasta kase kapasitesi gibi özellikleri var.

İftar sonrasında veya sahurda kahve içmek isteyenler için de PHILIPS HD7546/20 Cafe Gaia Filtre Kahve Makinesi Gri 1699 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 1000W maksimum güç, 15 fincan kapasitesi, damlama önleme fonksiyonu, otomatik kapama, paslanmaz çelik çift yalıtımlı termos gibi özellikleri var.

Yukarıda listelediğimiz ürünleri ve daha fazlasını 21-23 Mart tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER