Teknoloji

MediaMarkt ÖTV indiriminin üstüne bir indirim daha yapıyor

mediamarkt ötv indirimi

MediaMarkt, beyaz eşyada hükümetin enflasyonla mücadele kapsamında yaptığı ÖTV indirimine ek olarak yüzde 10’a varan indirim yapıyor

“Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı”na destek veren markalardan biri olan MediaMarkt, pek çok kategori ve üründe indirim yapmıştı. Hükümetin beyaz eşyada aldığı ÖTV indirimi kararı sonrasında şirket, ÖTV indiriminin yanı sıra ek yüzde 10’a varan indirim kampanyası başlattı. “Tüm beyaz eşyalarda ÖTV indirimi devletten %10’a varan indirimler MediaMarkt’tan” adı verilen kampanya 30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan MediaMarkt İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, Türkiye’nin en çok tercih edilen çok kanallı elektronik perakendecisi olmak ve müşterilerine her zaman daha iyiyi sunmak için sürekli yeni proje ve kampanyalar için çalıştıklarını vurguladı.

Gökyıldırım, “Enflasyonla mücadele kapsamında harekete geçen ilk markalardan biri olduk. Beyaz eşyaya gelen ÖTV indirimi tüketiciler için büyük bir fırsat. Biz de bu kampanyaya ekstra yüzde 10?a varan indirimler daha yaparak katkı sunmak istedik.” dedi. Gökyıldırım, tüketicilerin alım gücüne katkı sağlamak için başlattıkları ve her hafta farklı ürün grupları için gerçekleştirdikleri indirim kampanyalarına da devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER