FırsatlarManşetler

MediaMarkt Okula Dönüş kampanyasından dikkatimizi çeken ürünler

mediamarkt okula dönüş

Okulların açıldığı döneme girdik. Bu haftanın hemen başında ilkokul 1. sınıflarda eğitim-öğretim başladı. Geri kalan ilkokul sınıfları, ortaokul ve liselerde ise 2022-2023 eğitim-öğretim yılı 12 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Okula dönüş alışverişlerinin arttığı bir dönemde elektronik ürünler de alışveriş listelerinin başında yer alıyor. Duydunuz zilin sesini, Okullar açılıyor! Dersimiz MediaMarkt!” diyen elektroniğin uzmanı MediaMarkt, tabletlerden dizüstü bilgisayarlara, kulaklıklardan tost makinelerine okul öncesi dönemde çeşit çeşit ihtiyaçlarınızı karşılıyor. MediaMarkt Okula Dönüş kampanyası kapsamında dikkat çekici ürünler var.

MediaMarkt Back to School kampanyası kapsamında 6-8 Eylül tarihleri arasında sunulan bazı ürünlere bu haberde yer veriyoruz. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de geçerli olan kampanya dahilinde sunulan tüm ürünleri bu bağlantı aracılığıyla inceleyebilirsiniz.

MediaMarkt Okula Dönüş kampanyasından seçmeler

Çocukları okuldayken onlarla iletişim kurmak, ev dışındayken nerede olduklarını hemen görmek isteyenler için akıllı çocuk saatleri çok kullanışlı. TCL bu alanda öne çıkan markalardan biri ve TCL MT40X Akıllı Çocuk Saati de 1999 TL’lik fiyatıyla tercih edebileceğiniz ürünlerden bir tanesi. Sağlam 2D Glass camla kaplı, 1.3 inç ekranı 240 x 240 piksel çözünürlükle birlikte geliyor. 600 mAh kapasiteli pili 5 güne kadar bekleme ve 2 güne kadar çalışma imkanı sunuyor. 0.3 megapiksel kamerası sayesinde çocuğunuzla görüntülü iletişim kurabilirsiniz. iOS ve Android ile uyumlu bu akıllı saat, çocuğunuzun yerini harita üzerinde görebilirsiniz.

Özellikle üniversiteye başlayacakların ihtiyaçları arasında yeni bir akıllı telefon vardır. TECNO Pova Neo 64GB Akıllı Telefon Parlak Mavi 4499 TL’lik fiyatıyla uygun bir seçenek olabilir. 6.8 inç ile büyük ekran isteyenlere hitap eden bu telefon 13 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamera barındırıyor. 4 GB RAM, MediaTek Helio G25 işlemci, 64 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası gibi makul özelliklerle temel Android telefon deneyimini sunuyor. Android 11 ile yüklü olarak geliyor. 6000 mAh kapasiteli pili ise en güçlü yanlarından biri oluyor.

Dizüstü bilgisayar satın almak isteyenler için ilgi çekici bir ürün ise LENOVO IdeaPad 3/ Ryzen 3 5300U/ 8GB Ram/ 256GB SSD/ 15.6″/ W11 Laptop Gri oluyor. 6949 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu ürün, başlığında yer verdiğimiz özelliklerle gerçekten iyi bir fiyat-performans ürünü gibi görünüyor. Ekran çözünürlüğünün Full HD olduğunu belirtelim. Özellikle ortaokul veya lise çağındaki öğrenciler için makul bir seçenek olabilir.

Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlarken mevcut bilgisayarı yerine bilgisayarının yanındaki aksesuarları yenilemek isteyenler için MediaMarkt Okula Dönüş kampanyası kapsamında 399 TL’lik fiyat etiketine sahip LOGITECH M350 Pebble Kablosuz Mouse Grafit dikkat çekici bir ürün olarak öne çıkıyor. PC ve Mac uyumlu.

Kablolu kulaklık satın almak isteyenler için de güzel ve uygun fiyatlı bir ürün var. SONY MDR-ZX110AP Kulak Üstü Kablolu Kulaklık Beyaz 249 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Bu kulaklığın döner ve katlanır tasarımı çantada taşımayı kolaylaştırıyor. Eller serbest arama için kablo üstü kumanda ve mikrofonu var. Dinamik neodimyum sürücüleri hasses ses sunuyor. Arkası kapalı tasarımı ise sesi yalıtıyor. 12 Hz ile 22 kHz arasındaki geniş frekans bandı ile baslar, zengin orta sesler ve etkileyici yüksek tonlar sunuluyor.

Yukarıda listelediğimiz ürünleri ve daha fazlasını MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de bulabilirsiniz. MediaMarkt Okula Dönüş kampanya ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.

Öğrenciler için teknolojik ürün önerileri – Video

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER