FırsatlarManşetler

MediaMarkt Okula Dönüş kampanyasında Samsung Galaxy S22 Ultra ve Huawei Watch GT 3 Pro var

mediamarkt okula dönüş

Önümüzdeki pazartesi günü okullar açılıyor. Birçok aile için hafta sonu okul alışverişiyle geçecektir. Eğer okul açılmadan önce çocuğunuzun teknoloji tarafındaki eksiklerini tamamlamak isterseniz, MediaMarkt Okula Dönüş kampanyası devam ediyor. “Duydunuz zilin sesini, Okullar açılıyor! Dersimiz MediaMarkt!” diyen elektroniğin uzmanı MediaMarkt, Tabletlerden dizüstü bilgisayarlara, kulaklıklardan tost makinelerine okul öncesi dönemde çeşit çeşit ihtiyaçlarınızı karşılamak için doğru adres.

Bu haberde 9-12 Eylül tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de bulabileceğiniz Okula Dönüş kampanyası ürünlerinden dikkat çekenlere yer veriyoruz. Daha fazla ürün seçeneğine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Çocuğunuz için uygun fiyatlı ve her türlü ihtiyacını karşılayacak bir tablet istiyorsanız, Samsung Galaxy Tab A8 Tablet dikkate değer bir ürün. 10.5 inç, 1920 x 1200 piksel çözünürlüklü TFT ekran, 32 GB dahili hafıza, 3 GB RAM, sekiz çekirdekli UniSOC T618 işlemci, 8 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera gibi başlıca özellikleri var. 2999 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor.

Çocuğunuzun çalışma masasına yeni bir monitör arıyorsanız, 2999 TL fiyattan satılan LENOVO Geniş Ekran Full HD Gaming Monitör Siyah ürününe bir göz atmalısınız. 23 inç, 1920 x 1080 piksel Full HD ekran, 3000000:1 kontrast oranı, 1 ms tepki süresi gibi özelliklerle geliyor.

Burada yer vereceğimiz diğer iki ürün biraz daha lise ve üniversite öğrencileri için isabetli seçenekler olacaktır. Örneğin, üniversiteye başlarken yeni bir akıllı telefon isteyenler için Samsung Galaxy S22 Ultra, 28999 TL’lik fiyattan sunuluyor. 6.8 inç ekran, 8 GB RAM, 128 GB dahili hafıza, Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, 108 megapiksel ana kameranın da aralarında bulunduğu dörtlü arka kamera, 12 megapiksel ön kamera gibi başlıca özellikleri var. Bu ürünle ilgili detayları Samsung Galaxy S22 Ultra inceleme yazımızda ve videomuzda bulabilirsiniz.

Yeni eğitim-öğretim sezonu başlamadan önce bir akıllı saat isteyen öğrenci veya öğretmenler için Huawei Watch GT3 Pro Akıllı Saat kullanışlı bir seçenek olacaktır. 4999 TL’lik fiyat etiketiyle sunulan bu akıllı saatin dışarıda da rahat kullanım imkanı sağlayan parlak ve büyük bir dairesel ekranı var. Huawei telefonlarının yanı sıra iPhone’lar ve Android telefonlarla da kullanılabiliyor. Daha önce bu akıllı telefonu detaylı biçimde incelemiştik, Huawei Watch GT 3 Pro inceleme içeriğimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Yukarıda listelediğimiz ürünlerden daha fazla kampanya ürününü bu bağlantıda bulabilirsiniz. Bu ürünler MediaMarkt Okula Dönüş kampanyası kapsamında 9-12 Eylül tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER