Teknoloji

MediaMarkt mağazalarında iPhone 13 serisine yoğun ilgi

iphone 13 türkiye

Apple’ın 2021 model iPhone’ları cuma günü Türkiye’de satışa sunuldu. Müşterileri Apple’ın online mağazasından, fiziksel Apple mağazalarından, yetkili Apple satıcılarından, mobil operatörlerden ve zincir mağazalardan yeni iPhone’ları satın alma imkanına sahip oluyor. MediaMarkt da Türkiye’de iPhone 13 serisi satışı gerçekleştiren mağaza zincirlerinden bir tanesi ve şirkettin belirttiğine göre Apple’ın yeni telefonlarına yoğun bir ilgi gösterildi.

MediaMarkt,  ilk etapta stokunun büyük çoğunluğunun, 24 Eylül’de başlayan ön satışın ardından kısa bir süre içerisinde tükenme noktasına geldiğini kaydetti. Benzer bir durum Apple’ın online mağazasında da görülmüştü. iPhone 13 serisi modellerde 2-3 veya 3-4 haftalık teslimat süreleri verilirken, bu süreler iPhone 13 Pro serisi modellerin büyük bir kısmında 4-5 hafta seviyesine çıkabiliyor.

Farklı renk ve modellere sahip iPhone 13 serisi içinde fiyatlar 10.999 TL’den başlayıp 17.999 TL’ye kadar gidiyor. Bununla birlikte MediaMarkt özel indirimler de gerçekleştirdiğinin altını çiziyor. Kampanyaya göre eski telefonlarını MediaMarkt’ta getiren teknolojiseverler 5.999 TL’den başlayan fiyatlarla iPhone 13 Mini’ye ve 6999 TL’den başlayan fiyatlarla da iPhone 13’e sahip olma fırsatı yakaladı. MediaMarkt’ın bu kampanyası 24 – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli oldu.

Yeni iPhone’lar, MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de 24 Eylül’de başlayan ön satışın ardından 1 Ekim tarihinde de ülke genelindeki mağazalarda satışa ve teknolojiseverlerin deneyimine sunuldu.

İLGİLİ HABERLER