FırsatlarManşetler

Kulaklık, hoparlör, mouse, klavye gibi aksesuarlara MediaMarkt’ta kampanya var

mediamarkt aksesuar kampanyası

MediaMarkt mağazalarında, mobil uygulamasında ve mediamarkt.com.tr’de başlayan yeni bir kampanya kapsamında aksesuar kategorisindeki çeşitli ürünlerde birbirinden farklı fırsatlar müşterileri bekliyor. 19 Aralık’a kadar devam edecek kampanya kapsamında kulaklıklarda, hoparlörlerde, klavyelerde ve daha birçok kategoriden teknolojik aksesuarlarda avantajlar sunulacak.

Müzik dinlemeyi sevenler için dikkat çeken ürünler

Müzik keyfini gittiği her yere götürmek isteyenler için SONY SRS-XB23 Extra Bass Bluetooth Hoparlör Siyah modeli 1.699 TL’ye satılıyor. 30W toplam güç çıkışına sahip hoparlör, IP67 ile belgelenen su geçirmez gövdeye sahip. Bluetooth 5.0 destekli ve USB-C portu üzerinden şarj ediliyor. Extra Bass ise ses çıkış gücünü daha da artırıyor. Üstelik bir powerbank gibi de kullanma imkanınız var.

Bir kulaklık satın almayı isteyenler için ise PHILIPS TAT1207WT Gerçek Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah 599 TL’lik fiyattan satılıyor. IPX4 ile belgelenen suya ve toza dayanıklılık derecelendirmesi sayesinde spor yaparken rahatlıkla kullanabilirsiniz. 18 saatlik maksimum batarya süresi var. Kutudan üç farklı kulaklık çifti çıkarken şarj kılıfını USB-C üzerinden şarj edebilirsiniz. Bluetooth 5.2 desteğine sahip.

Klavye ve mouse modellerinde de indirimler var

Masaüstü veya dizüstü bilgisayarı için bir klavye satın almayı düşünenler için HP 3FV6AA 220 Mouse 299 TL’ye satılıyor. Özel USB-A aygıtı ile bilgisayara bağlanıyor. Tek bir AAA kalem pille çalışıyor. Windows 7’den başlayarak farklı Windows işletim sistemi sürümleri ve Mac bilgisayarlar ile uyumludur.

Bir klavye satın almak isteyenler için de Logitech K580 Ultra İnce Multi-Device Bluetooth Q Klavye ürünü var. 799 TL’lik fiyat etiketiyle satılan bu klavye Bluetooth yardımıyla arada ek bir aygıt veya adaptör gerektirmeden bilgisayara veya tablete bağlanabiliyor. Q klavye düzenindeki bu klavyenin akıllı telefonu yatay veya dikey olarak yerleştirmeye yarayan bir yuvası da var. Bu sayede bir akıllı telefon klavyesi olarak da kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki ürünleri ve daha fazlasını mediamarkt.com.tr’deki ilgili kampanya sayfasında inceleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER