FırsatlarManşetler

MediaMarkt Karne Hediyesi kampanyasından dikkat çekici fırsatlar

mediamarkt karne hediyesi kampanya fırsatları
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Okullar kapandı, karneler de 2 Temmuz Cuma gününden itibaren öğrencilere dağıtılmaya başlanıyor. Eğer çocuğunuzun bu zorlu pandemi döneminde gösterdiği başarıyı ödüllendirmek istiyorsanız, MediaMarkt Karne Hediyesi kampanyası kapsamında sunulan fırsatlara mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz. Hooverboard’dan kulaklığa, akıllı saatten drone’a çocukları çok mutlu edecek karne hediyeleri MediaMarkt’ta! Son gün 28 Haziran. Bu haberde kampanya kapsamında sunulan bazı fırsatlara yakından bakıyoruz.

Tabletler çocuğunuzun tatil boyunca elinden düşürmeyeceği bir cihaz olabilir. Oyun oynamaktan video izlemeye, internette gezinmekten kitap okumaya kadar birçok iş için tabletler kullanışlı oluyor. MediaMarkt’ta Samsung tabletlerde büyük fırsatlar sunuluyor. Üstelik kampanya kapsamında Bonuz ve Paraf karta peşin fiyatına 6 taksit fırsatı da bulunuyor.

Tıpkı tabletler gibi, dizüstü bilgisayarlar da çocuğunuzun tatili verimli ve eğlenceli biçimde geçirmelerine yardımcı olacaktır. Üstelik gelecek yıl için de fırsatı değerlendirip hazırlık yapabilirsiniz. Buradan inceleyebileceğiniz seçili dizüstü bilgisayarlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Üstelik Bonus ve Paraf karta peşin fiyatına 12 taksit fırsatı da müşterileri bekliyor.

Yıl boyunca çalışıp karnesini aldıktan sonra beklediği akıllı telefona kavuşmak isteyen çocuğunuzu sevindirmek isterseniz, Samsung Galaxy A52 128 GB sahip olduğu 4199 TL’lik kampanya fiyatıyla isabetli bir seçim olabilir. Samsung’un bu yıl satışa sunduğu yeni Android telefon modellerinden biri olan A52, büyük ekranını şık tasarım ve 64 megapiksel arka kamera gibi özelliklerle buluşturuyor. Üstelik Denizbank kredisiyle faizsiz ve masrafsız 3 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz. 2799 TL’lik fiyat etiketine sahip olan Galaxy A12 de hediye seçeneklerinden biri olabilir.

MediaMarkt Karne Hediyesi fırsatları arasında hoverboard ve scooter’lar da var

Hoverboard veya scooter da çocuğunuzun çok mutlu olacağı karne hediyeleri arasında yer alıyor. Giddy Self Balancing Hoverboard FW-H65B 120 kilogram taşıma kapasitesi, 9 kilometre menzil, 4 saatlik şarj süresi gibi özelliklerle, 1899 TL’lik fiyat etiketiyle MediaMarkt mağazalarında sunuluyor. Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter ise 4599 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Bu ürünün de 100 kilogram maksimum taşıma kapasitesi, 8 saat şarj süresi, 75 dakika maksimum çalışma süresi gibi özellikleri var.

MediaMarkt Karne Hediyesi kampanyası için son gün 28 Haziran, yani bugün. Yukarıda yer verdiğimiz fırsatlardan hemen yararlanmak için mediamarkt.com.tr sitesine girin veya MediaMarkt’ın geniş mağazalarını ziyaret edin. Bu arada mediamarkt.com.tr’den yaptığınız alışverişlerde adrese teslim veya mağazadan teslim alma gibi imkanlardan yararlanabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER