FırsatlarManşetler

Karne hediyeleri için dikkat çekici MediaMarkt fırsatları

mediamarkt karne hediyesi

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bugün karnelerini aldılar ve iki haftalık sömestir tatili başladı. Eğer çocuğunuzun bir dönem boyunca gösterdiği performansı ödüllendirmek istiyorsanız, MediaMarkt karne hediyesi için sunduğu fırsatları mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de sizi bekliyor.

Oyun konsolundan bilgisayara tabletlerden akıllı saatlere çocuğunuzun tam hayalindeki hediye bu yarıyıl tatilinde de MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de. 20-24 Ocak arasında geçerli Karne Hediyeleri fırsatlarından dikkatimizi çekenlere bu haberde yer veriyoruz.

Çocuğunuzun uzun zamandır beklediği akıllı telefonu en sonunda satın almaya karar verdiyseniz, iPhone SE 64 GB modeliyle onu çok mutlu edebilirsiniz. 6799 TL’lik indirimli fiyatıyla sunulan bu üründe Denizbank kredisiyle faizsiz masrafsız 3 taksit fırsatı da bulunuyor. Kompakt boyutlarıyla çocuğunuzun rahatlıkla kullanacağı bu telefon, çocuğunuzun ihtiyaç duyacağı tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Eğer siz de bir iPhone sahibiyseniz, onun telefonuna yükleyeceği uygulamaları veya oyunları kontrol edebilir ya da cihazı kullanımına çeşitli sınırlamalar da getirebilirsiniz.

Bir başka akıllı telefon fırsatı da Samsung Galaxy S20 FE 128 GB modeli. 8199 TL’lik kampanya fiyatıyla sunulan bu akıllı telefonun yanında Galaxy Buds 2 kulaklık da sadece 199 TL’ye sunuluyor. 6.5 inç Full HD+ Super AMOLED ekrana sahip olan bu akıllı telefon, Snapdragon 865 işlemciyle yüksek bir oyun performansı da vadediyor. Arkada üç kamerası var.

Tablet de güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Samsung galaxy tabletler kredi kartına peşin fiyatına 6 taksit seçeneğiyle sunuluyor. Değerlendirebileceğiniz fırsat ürünlerinden bir tanesi de, 3399 TL fiyat etiketine sahip olan Samsung Galaxy Tab S6 Lite oluyor. 10.4 inç ekranı 2000 x 1200 piksel ile yeterli keskinliği ve netliği sunuyor. Üstelik kutusundan S Pen kalem de çıkıyor, bununla ekranda elle not alma ve çizim yapma imkanı da bulunuyor. Exynos 9611 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza gibi özellikler de bu Android tablette mevcut.

Akıllı saatler de çocuğunuz için mutluluk verecek karne hediyeleri arasında yer alır. TCL MT40X Akıllı çocuk saati 1999 TL’lik fiyat etiketiyle değerlendirebileceğiniz bir seçenek. Çocuğunuzun bileğine rahatlıkla uyum sağlayacak tasarıma ve boyutlara sahip akıllı saatin her ortamda rahat görüş sağlayan bir ekranı var. Ekranın üstünde ise 0.3 megapiksel kamera var. SIM kart yuvası sayesinde bir hat takabilir, çocuğunuz ile her yerde sesli veya görüntülü iletişim kurabilirisiniz. Bağlı telefondaki mobil uygulama üzerinden çocuğunuzun konumunu gerçek zamanlı olarak görebilir veya konum geçmişine göz atabilirsiniz.

Kulaklıklar da akla gelecek ilk karne hediyeleri fikirleri arasında yer alır. Çocuğunuzu bir kulaklık ile mutlu etmek isterseniz, JBL Wave 100 Gerçek Kablosuz Kulak içi Kulaklık 499 TL’lik fiyatıyla güzel bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Üstelik kredi kartına peşin fiyatına 4 taksit fırsatıyla sunuluyor. 5 saatlik maksimum batarya süresi, dahili mikrofon gibi özellikleri bulunuyor.

Yukarıda listelediğimiz fırsatların yanı sıra diğer karne hediyeleri fırsat ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz. Bu arada MediaMarkt katkılarıyla hazırladığımız Karne Hediyesi Fikirleri videomuza da göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER