FırsatlarManşetler

Karne hediyesini henüz almayanlar için dikkat çekici MediaMarkt fırsatları

mediamarkt karne hediyeleri

Sömestir tatilinin ilk haftası geride kalmak üzere. Eğer henüz çocuğunuz için bir karne hediyesi düşünmediyseniz veya satın almak için harekete geçmediyseniz, MediaMarkt’ın 28-31 Ocak tarihleri arasındaki geçerli olan Karne Hediyeleri fırsatları dikkatinizi çekecektir.

Oyun konsolundan bilgisayara, tabletlerden akıllı saatlere çocuğunuzun tam hayalindeki hediye bu yarıyıl tatilinde de MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de. Bu fırsat haberinde MediaMarkt Karne Hediyeleri kampanyasında sunulan bazı fırsatlara yakından bakıyoruz. Daha fazlasını bu bağlantıda bulabilirsiniz.

Eğer bir akıllı telefon satın almayı düşünüyorsanız, üstelik bütçeniz de elverişliyse, o hâlde çocuğunuzu yepyeni bir ürünle ödüllendirmek ister misiniz? Cevabınız evet ise, Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB modeli tam size göre. 10999 TL’lik satış fiyatına sahip olan ve 2000 TL’ye varan ek değişim bedeli desteğiyle satın alabileceğiniz bu telefonda Denizbank’tan faizsiz masrafsız 3 taksit fırsatı da bulunuyor. 120 Hz ve Full HD+ çözünürlüklü ekran, üç arka kamera, yüksek performanslı işlemci gibi özellikleriyle amiral gemisi telefon performansını vadediyor.

Bir başka akıllı telefon fırsatı ise Tecno Spark 7 Pro 128 GB modelinde. 3999 TL’lik fiyattan sunulan bu telefon, Denizbank kredisiyle faizsiz masrafsız 10 taksit fırsatıyla satın alınabiliyor. 6.6 inç 720p IPS LCD ekran ile büyük ekran keyfini uygun fiyata sunuyor. Arkada 48 megapiksel ana kamera, önde ise 8 megapiksel selfie kamerası var. Gücünü ise MediaTek Helio G80 işlemciden alıyor.

Oyun oynamayı seven ve sömestir tatilinde bunun için daha fazla fırsat bulan çocuğunuzu bir oyuncu kulaklığı ile mutlu etmek isterseniz, o hâlde Logitech G332 Stereo kulak üstü oyuncu kulaklığı da değerlendirme listenizde yer alabilecek fırsat ürünleri arasında yer alıyor. Üstelik Paraf ve Bonus karta peşin fiyatına 3 taksit fırsatı bulunuyor. Kırmızı tonlarının yer aldığı şık tasarımıyla dikkat çeken bu oyuncu kulaklığının Dolby Surround ses desteği de bulunuyor. Windows ile düzgün biçimde çalıştığını da belirtmeden geçmeyelim.

Yukarıda listelediğimiz fırsat ürünleri dışında MediaMarkt’ın 28-31 Ocak tarihleri arasında geçerli olan Karne Hediyeleri fırsatları dahilinde aksiyon kamerası, dizüstü bilgisayar, TV ve ses sistemleri gibi ürünlerde de dikkat çekici fırsatlar var. Hepsine buradan göz atmanızı tavsiye ederiz. Fırsatlar MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de yapılan alışverişlerde geçerli.

İLGİLİ HABERLER