FırsatlarManşetler

MediaMarkt’ın geleneksel stokları eritme kampanyasından dikkat çeken fırsatlar

mediamarkt geleneksel stokları eritme kampanyası

MediaMarkt’ın geleneksel stokları eritme kampanyası kapsamında akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, dizüstü bilgisayarlardan televizyonlara onlarca üründe indirim fırsatı bulunuyor. 15 Ağustos’a kadar geçerli kampanya kapsamında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de dikkat çekici indirimler sunuluyor.

MediaMarkt stokları eritme kampanyası ile ilgili detayları bu bağlantıda bulabilirsiniz. Kampanya kapsamında sunulan ve dikkatimiz çeken bazı fırsatlara bu haberde yer veriyoruz.

Eğer bir iPhone sahibi olmayı düşünüyorsanız, iPhone XR 64 GB modeli 6.599 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Üstelik Denizbank kredisiyle faizsiz ve masrafsız 3 taksit fırsatı da bulunuyor. Yeni nesil Neural Engine’e sahip A12 Bionic çip, 6.1 inç Liquid Retina ekran, 12 megapiksel çözünürlüklü tek arka kamera, iOS 15 güncellemesini alma imkanı gibi özellikler bu telefonda bulunuyor.

Android telefon satın almayı düşünenler için, Samsung’un Türkiye’de satışa sunduğu en son Galaxy A serisi modellerinden biri olan Galaxy A72 de dikkat çeken bir fırsatla geliyor. Samsung Galaxy A72 128 GB modelini 5.199 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Bu telefonda da faizsiz masrafsız 3 taksit fırsatı bulunuyor. Büyük ekranı, dörtlü arka kamerası ve gelişmiş kamera özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy A72, farklı renk seçenekleriyle her yaştan kullanıcı kitlesine de hitap ediyor.

Ligler başlıyor, futbol keyfi geri geliyor. Yeni sezona yepyeni bir televizyonla girmek isteyenler için Samsung 125 ekran UHD 4K Smart LED TV 6.499 TL’den sunuluyor. Üstelik Paraf ve Bonus karta peşin fiyatına 9 taksit fırsatı var. 50 inç 4K UHD panel, HDR10+ desteği, 3 HDMI, 2 USB portu, Smart TV özellikleri bu 4K UHD TV’de mevcut.

Evin veya iş yerinin tozunu hızlı şekilde almak isteyenler için Altus 2’si 1 arada şarjlı el süpürgesi 599 TL’ye satılıyor. Bu ürünü de Paraf ve Bonus karta peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla sahip olabilirsiniz. 14.4 W maksimum güç, 20 dakika kullanım süresi, yıkanabilir filtre gibi özellikler bu şarjlı el süpürgesinde mevcut.

MediaMarkt geleneksel stokları eritme kampanyası kapsamında sunulan fırsatları mediamarkt.com.tr üzerinde inceleyebilirsiniz. İndirimler MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de müşterileri bekliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER