FırsatlarManşetler

Futbol keyfini her yerde yaşatan fırsatlar MediaMarkt’ta

Futbol keyfini her yerde yaşatan fırsatlar MediaMarkt'ta

Futbol dünyasında yeni sezon heyecanı başladı. Yurt dışında birçok ligde maçlar başlarken Türkiye’de de bu hafta sonu Süper Lig 2020-2021 sezonu başlıyor. Futbol meraklıları için verilmiş olan kısa ara bitiyor. Yeni sezonda futbol keyfini yeni bir TV ile yaşamak veya gittiği her yerde futbol keyfini yaşamak için MediaMarkt’ta dikkate değer fırsatlar bulunuyor. 11-14 Eylül tarihleri arasında geçerli olan “Futbol Keyfini Her Yerde Yaşatan Fırsatlar MediaMarkt’ta” kampanyası kapsamında televizyondan ses sistemine, tabletten kulaklığa futbol keyfini katlayacak fırsatlar sunuluyor. Kampanya hem mediamarkt.com.tr‘de hem de mağazalarda geçerli.

Her yerde maç keyfini yaşamak isteyenler için OPPO A52 64GB Akıllı Telefon Alacakaranlık Siyahı ve OPPO A52 64GB Akıllı Telefon Duru Beyaz modelleri 3399 TL yerine 2899 TL’ye sunuluyor. Üstelik kampanya kapsamında 299 TL değerindeki Oppo Enco W11 TWS Kablosuz Kulak İçi Kulaklık hediyesini seçebilir veya 1 yıllık MediaMarkt Koruma Paketini 99 TL’ye alabilirsiniz. 6.5 inç 1080 x 2400 piksel çözünürlüklü ekranıyla maçlar için net ve kaliteli bir görüntü deneyimi sunan A52 modelinde Snapdragon 665 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, dört arka kamera, 8 megapiksel ön kamera, 5000 mAh gibi yüksek kapasiteli pil gibi başlıca özellikler bulunuyor.

Başkalarını rahatsız etmeden, rahat bir şekilde maç keyfi yaşamak isterseniz, JBL T4608BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık modelini tercih edebilirsiniz. 379 TL yerine 329 TL’lik indirimli fiyatıyla sunulan bu kablosuz kulaklık Dolby Surround ses teknolojisine sahip, üstünde mikrofonu da var. Böylelikle telefon görüşmelerine cevap verebilir, eğer isterseniz görüntülü görüşmelerinizi veya video toplantılarınızı da bu kulaklıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Salonuna büyük ekranlı ve bütçesini fazla zorlamayacak bir TV isteyenler için
PHILIPS 55PUS7805 55” 139 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV uygun bir seçenek olabilir. 6199 TL yerine 5599 TL’lik indirimli fiyatıyla sunulan bu üründe 55 inç 4K UHD LED panel bulunuyor. HDR10, HDR10+, Dolby Vision ve HLG gibi üst sınıf görüntü formatları destekleniyor. Dahili uydu alıcı, 2 tane 10W tam aralıklı hoparlör, 3 adet HDMI, 2 adet USB portu, dahili Wi-Fi gibi özellikler mevcut.

Yatak odası, mutfak veya çocuk odası gibi alanlar için daha küçük boyutlu bir TV isteyenler için AXEN AX40DAB13-TNR 40″ 102 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Full HD LED TV kampanya kapsamında 1799 TL yerine 1649 TL fiyattan sunuluyor. 40 inç, Full HD panel barındıran ve Android işletim sistemiyle çalışan bu televizyonda dahili uydu alıcı, 3 adet HDMI girişi, dahili Wi-Fi bulunuyor.

Maçlar seyircisiz olsa da, yayıncı kuruluşlar sanki tribünde taraftar varmış gibi, onların seslerini ekrana yansıtıyor. Bu şekilde maçların havasına biraz daha konsantre olmak mümkün oluyor. Eğer bu sesin salonunuzda yankılanmasını ve sizi stadyumdaymış gibi hissettirmesini istiyorsanız, LG SJ3 Soundbar modelini tercih edebilirsiniz. 1099 TL yerine 999 TL fiyat etiketiyle sunulan bu üründe 2.1 kanal, 300W hoparlör bulunuyor. Üzerinde USB ve mikrofon bağlantıları da mevcut.

“Futbol Keyfini Her Yerde Yaşatan Fırsatlar MediaMarkt’ta” kampanyası hem mediamarkt.com.tr’de hem de MediaMarkt’ın geniş mağazalarında geçerli.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER