FırsatlarManşetler

MediaMarkt’tan futbol heyecanını artıracak fırsatlar

Süper Lig geçtiğimiz hafta sonu bitti, şampiyon ve ligden düşen takımlar belli oldu. Diğer ülke ligleri de yavaş yavaş neticeye kavuşuyor. Neyse ki, futbol tutkunları için heyecan bitmiyor. 11 Haziran tarihinde başlayacak Euro 2020 için geri sayım başladı. Dünyanın en büyük futbol etkinliklerinden bir tanesi olan bu turnuvada ayrı bir heyecan bizi bekliyor. Çünkü A Milli Futbol Takımımız da bu turnuvada kupa için mücadele edecek. MediaMarkt da “Biz de Bu Renklere Gönül Verdik, Futbolu Ayağınıza Getirdik!” diyerek televizondan tablete, aksesuarlardan ses sistemlerine kadar futbol heyecanını artıracak teknolojileri özel kampanyasıyla sunuyor.

MediaMarkt’ın futbol heyecanını artıracak teknolojik ürünler için sunduğu fırsatlar 18-20 Mayıs tarihleri arasında geçerli. MediaMarkt Euro 2020 Fırsatları kapsamında sunulan fırsatları bu kampanya sayfasında inceleyebilirsiniz. Bu fırsat haberinde ise dikkatimizi çeken bazı kampanya ürünlerine yakından bakıyoruz.

Maçları büyük ekranda, en iyi görüntü kalitesiyle izlemek isteyenler için Samsung 55TU8500 55″ 139 Ekran Uydu Alıcılı Smart Ultra HD 4K LED TV modeli 4999 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Bu TV sayesinde maçları 4K çözünürlükte, en yüksek görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Smart TV özelliklerine sahip olan bu TV’nin dahili dijital uydu ve kablo alıcısı da bulunuyor. HDR10+ desteği de mevcut.

TV satın almayı düşünenler için bir başka fırsat da PHILIPS 50PUS8505 50” 126 Ekran Uydu Alıcılı Ambilight Android Smart 4K Ultra HD LED TV modelinde. Bu ürün 5799 TL’lik kampanya fiyatıyla sunuluyor. Ambilight özelliği sayesinde futbolun rengi yeşili ekranın dışına taşıyabilir, heyecanın oturma odanıza taşmasını sağlayabilirsiniz. Android TV tabanlı bu ürün HDR 10+ teknolojisine de sahip. Dahili dijital uydu ve kablo alıcısı da var. Wi-Fi desteğinin yanı sıra Ethernet portu da bulunuyor.

Maçın sesi yüksek sesle çıkar. Ancak bazı durumlar olur ki, etrafınızı rahatsız etmemeniz gerekiyor. Bu durumda kablosuz kulaklıklar iş görecektir. Artık çoğu TV Bluetooth desteği sayesinde kablosuz kulaklık bağlamaya izin veriyor. 1299 TL fiyat etiketine sahip olan BEATS SOLO PRO NC (MRJA2EE.A) Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık bağlantı tarafında kolaylık sağlarken yüksek ses kalitesiyle de kendinizi maç havasına kaptırmanıza yardımcı olacaktır.

A Milli Takım’ın maçları sırasında büyük heyecan yaşayacağımız kesin. Dakikalar da muhtemelen geçmek bilmeyecek, stres katsayımız artacaktır. Bileğinizde Huawei Watch GT2 olduğu takdirde, maçın bitimine ne kadar kaldığını görmenin yanı sıra o anda stres durumunuzun ne olduğunu da görebilirsiniz. HUAWEI GT2 Latona-B19S Akıllı Saat ürünü kampanya dahilinde 1299 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor.

TV’nin olmadığı ortamlarda bilgisayar veya tabletler de maç izlemek için uygun birer cihaz hâline geliyor. Lenovo Yoga Smart Tab ise maç keyfini en iyi şekilde yaşatacak bir tablet. 2439 TL’lik fiyat etiketiyle sunulan LENOVO Yoga Smart Tab 2GHZ 4 64 10.1″ 1920×1200 IPS Tablet Gri ZA3V0061TR ürünü 10.1 inç ekran taşıyor. En güzel tarafı, sahip olduğu menteşesi sayesinde herhangi bir yere kolaylıkla asılabilmesi veya herhangi bir desteğe ihtiyaç duymadan kendi ayağı sayesinde dengede kalabilmesi. Maç izlemek için fazlasıyla ideal görünüyor.

MediaMarkt’ın futbol heyecanını artıracak ürünlerde sunduğu fırsatlar 18-20 Mayıs tarihleri arasında geçerli. Ürünleri MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER