FırsatlarManşetler

MediaMarkt Elektroniğin Yıldızları Kampanyası kapsamında dikkat çeken ürünler

mediamarkt elektroniğin yıldızları
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

MediaMarkt, 24-27 Haziran tarihleri arasında geçerli Elektroniğin Yıldızları kampanyası kapsamında farklı ürün kategorilerinde dikkate değer ürünler sunuyor. Şirket, “Elektroniğin yıldızları MediaMarkt’ta! Akıllı telefonlardan kahve makinelerine, tabletlerden televizyonlara elektronikte aradığınız güven işin uzmanı MediaMarkt’ta!” duyurusuyla bu ürünlere dikkat çekiyor.

Kampanya kapsamında sunulan ürünlere bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bu fırsat haberinde, MediaMarkt Elektroniğin Yıldızları Kampanyası kapsamında dikkat çeken bazı ürünlere yakından bakıyoruz.

Çocuğuna karne hediyesi olarak bir dizüstü bilgisayar satın almak isteyenler için LENOVO 82MS001FTX/Yoga Slim 7 Pro/Ryzen7 5800H/16GB Ram/1TB SSD/14″/Win 10H Laptop Gri modeli 15999 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Full HD ekranlı bu ürün MediaMarkt’ın web sitesinde aldığı olumlu kullanıcı yorumlarıyla dikkat çekiyor.

Akıllı telefon satın almak isteyenler için seçili Samsung Galaxy Akıllı telefonlarda faizsiz masrafsız 3 taksit ya da şimdi al 3 ay sonra öde fırsatı bulunuyor. Bu kapsamda SAMSUNG Galaxy S22 Ultra 128GB Akıllı Telefon Phantom Black modelini satın alabilirsiniz. 24499 TL’lik fiyattan sunulan bu amiral gemisi Samsung telefonu büyük ekranı, 108 megapiksel arka kamerası, dahili S Pen kalemi ve Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisiyle dikkat çekiyor.

TV satın almak isteyenler, özellikle yazlık için bir televizyon düşünenler için 43 inç ekranlı TCL ürünü isabetli bir seçim olacaktır. TCL 43P615 43″ 109 Ekran Uydu Alıcılı Android 4K Ultra HD LED TV 6499 TL’lik fiyattan sunuluyor. Android TV tabanlı bu üründe 3 adet HDMI, 2 adet USB portu var. Dahili uydu alıcısı da mevcut. HDR10 destekli panelinin yanı sıra 19W güçlü ses sistemi Dolby Audio desteğini de barındırıyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, MediaMarkt Elektroniğin Yıldızları Kampanyası 24-27 Haziran tarihleri arasında geçerli. Detaylarını verdiğimiz ürünlerin dışında kalan diğer kampanya ürünlerini bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz. MediaMarkt mağazaları veya mediamarkt.com.tr’de bu ürünleri bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER