FırsatlarManşetler

MediaMarkt’ın Depoları Boşaltıyoruz, Stokları Eritiyoruz! kampanyasında Galaxy Z Flip 3 var

mediamarkt
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

MediaMarkt’ın geçen hafta başlayan Depoları Boşaltıyoruz, Stokları Eritiyoruz! kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine tabletlerden televizyonlara binlerce elektronik ürün MediaMarkt’ta müşterileri bekliyor. Bu bağlantıda kampanya kapsamında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de bulabileceğiniz ürünleri inceleyebilirsiniz. Bu fırsat haberinde ise kampanya dahilinde sunulan çeşitli ürünleri mercek altına alıyoruz.

Katlanabilir telefon satın almak isteyenler için Galaxy Z Flip 3 isabetli bir seçenek olabilir. Takipçisi olan Galaxy Z Flip 4’ün çıkmasıyla birlikte, geçen yılın modeli daha ucuz bir alternatif hâline geldi. SAMSUNG Galaxy Z Flip3 5G 128GB Akıllı Telefon Bej ürünü 16997 TL‘lik fiyattan satılıyor. Snapdragon 888 işlemci, 6.7 inç katlanabilir ekran, 12 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera, 10 megapiksel ön kamera gibi başlıca özellikleri bulunuyor.

Ağustos ayının ikinci yarısında olsak da yaz bitmedi, hâlâ güzel tatil anılarını biriktirmek için vaktiniz var. FUJIFILM Instax Mini 11 Bundle Box Mini Fotoğraf Makinesi ile bunları ölümsüzleştirmek de mümkün. 1997 TL‘lik fiyat etiketine sahip olan bu ürün sayesinde tatile biraz retro havası katabilirsiniz.

Tatili bol aksiyonla geçirmeyi, çeşitli doğa veya su sporlarıyla uğraşmayı planlıyorsanız, bu hareketli anları kayıt altına alacak GOPRO Hero9 Wi-Fi 5K Aksiyon Kamera 9447 TL‘lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 20 megapiksel çözünürlükte fotoğraf veya 5K çözünürlükte video çekebilen bu kamera, tabii ki, suya dayanıklı. Rafting, su kayağı ve benzeri aktivitelerinizle dolu bir tatil videosu oluşturmayı amaçlıyorsanız, bu ürün sizin için fazlasıyla uygun olacaktır.

497 TL‘lik fiyat etiketine sahip olan HONOR Band 6 Akıllı Bileklik ise, tatildeki yüzme, yürüyüş ve bunun gibi aktivitelerinizi kayıt altına alacak ve tatilde yemeği fazla kaçırıp dönüşte canınızın sıkılmaması için gerekli adımları atmanızı sağlayacaktır. 1.47 inç ekran, dahili GPS, kalp ritmi ölçme gibi özellikleri bulunuyor.

Şimdiye kadar tatilden fazlasıyla bahsettik, ancak okulların açılmasına da az bir zaman kaldı. Yeni eğitim-öğretim döneminde derslere ve projelere yardımcı olacak bir dizüstü bilgisayar satın almayı düşünenler için 18497 TL fiyat etiketine sahipLENOVO 82HS013MTX/Flex 5/i5-1135G7/16GB Ram/512GB SSD/14″Dokunmatik Ekran/Win 11 Laptop Platin Grisi ürünü dikkat çekiyor. Bu dizüstü bilgisayar sahip olduğu Nvidia GeForce MX450 ayrık grafik kartı sayesinde Photoshop ve benzeri uygulamaları da düzgün biçimde çalıştırabilirsiniz.

Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER