FırsatlarManşetler

MediaMarkt Depoları Boşaltıyoruz, Stokları Eritiyoruz! kampanyasında dikkat çeken ev ürünleri

mediamarkt stokları eritiyoruz
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

MediaMarkt’ın Depoları Boşaltıyoruz, Stokları Eritiyoruz! kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine tabletlerden televizyonlara binlerce elektronik ürün MediaMarkt’ta müşterileri bekliyor. Bu haberde, özellikle yeni evlenenlerin veya evlerindeki ihtiyaçlarını gidermek isteyenlerin dikkatini çekecek bazı ürünleri mercek altına alıyoruz. Daha fazla ürün hakkında detayı bu bağlantıda bulabilirsiniz.

TV satına almayı düşünüyorsanız ve satın almışken büyük ekranlı ve türünün en iyilerinden bir tanesi olsun diyorsanız, SAMSUNG 163 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD QLED TV‘ye bir göz atın. 34997 TL‘lik fiyat etiketine sahip olan bu TV, özellikle büyük oturma odaları ve salonlarda epey şık duracaktır. 65 inç 4K Ultra HD QLED panele sahip olan üründe dahili uydu alıcısı, Tizen işletim sistemini temel alan Smart TV özellikleri, 60W ses çıkışı sunan hoparlör gibi özellikler var. Ayrıca HDR10+ gibi gelişmiş bir görüntü teknolojisi de bu Samsung büyük ekran televizyonu tarafından destekleniyor.

Son zamanlarda şarjlı dikey süpürgeler daha fazla ilgi görüyor. Bu ürün segmentinde seçenekler de artmaya başladı ve MediaMarkt mağazaları ve mediamarkt.com.tr bu alanda zengin seçenekler sunuyor. SAMSUNG Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge de bu seçeneklerden biri ve kampanya kapsamında 3999 TL‘lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 150W maksimum emme gücü, ince toz filtresi, 86 dBA ses seviyesi gibi özellikleri bulunuyor.

Çay içmeyi sevenler için güzel bir ürün de ARZUM AR3051-INX Çaycı Lux Çay Makinesi Inox ve MediaMarkt’ta kampanya kapsamında 897 TL‘ye satılıyor. 12 fincan kapasitesi, 1800W maksimum güç, 1800W (kaynatma) / 150W (sıcak tutma) özellikli double heat sistemi, otomatik kapama gibi özellikler mevcut.

Çayın yanına bir tostun iyi gideceğini düşünenler için KORKMAZ A316-13 TOSTELLA Tost Makinesi 797 TL’ye satılıyor. 5 mm kalınlığında yanmaz yapışmaz granit görünümlü PTFE kaplı ızgara, çıkarılabilir levhalar, 1800 W maksimum güç, otomatik ısı kontrolü gibi özelliklerle bu tost makinesi fazlasıyla yetenekli ve kullanışlı görünüyor.

Yukarıda detaylarını verdiğimiz ürünleri ve kampanya kapsamında sunulan diğer ürünleri bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Depoları Boşaltıyoruz, Stokları Eritiyoruz! kapsamındaki fiyatlar 20-23 Ağustos tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de geçerli.

İLGİLİ HABERLER