FırsatlarManşetler

MediaMarkt depoları boşaltıyor, stokları eritiyor; işte dikkat çeken ürünler

mediamarkt stokları eritiyoruz

MediaMarkt’ın yılda 2 kez düzenlediği büyük kampanyası Depoları Boşaltıyoruz, Stokları Eritiyoruz! başladı. 12-15 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında dikkate değer ürünler var.

Akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine tabletlerden televizyonlara binlerce elektronik ürün MediaMarkt’ta müşterileri bekliyor. Depoları Boşaltıyoruz, Stokları Eritiyoruz! kampanyası kapsamındaki ürünleri bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Bu fırsat haberinde ise dikkatimizi çeken bazı kampanya ürünlerine yer veriyoruz.

Bulaşık makinesi satın almayı düşünenler için VESTEL BM 5302 X Wifi E Enerji Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Inox 5947 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 5 farklı yıkama programı, 13 kişilik kapasite, dahili Wi-Fi gibi başlıca özellikleri bulunuyor.

Robot süpürgenin sağladığı rahatlığı ve kolaylığı yaşamak isteyenler için XIAOMI Mi Robot Vacuum Mop Pro Robot Süpürge ve Paspas Siyah modeli 5999 TL’ye satılıyor. Siyah renkli gövdesiyle evlere çok yakışacak bu robot süpürge 33W maksimum güç, 300 ml su haznesi, 240 dakika şarj süresi, 120 dakika maksimum batarya süresi gibi özelliklere sahip.

Kahve makinesi satın almak için uygun zamanı bekleyenlerin ilgisini çekecek bir ürün var. BOSCH TKA6A043 Kahve Makinesi Siyah 697 TL’lik fiyattan sunuluyor. 15 fincan kapasitesi, 1200W maksimum güç, kolay su ve kahve doldurmayı sağlayan tasarım gibi özellikleri var.

MediaMarkt’ın Depoları Boşaltıyoruz, Stokları Eritiyoruz! kampanyası 12-15 Ağustos tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de geçerli. Kampanya kapsamındaki tüm ürünleri bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER