FırsatlarManşetler

Sanal hafta sonu fırsatları mediamarkt.com.tr’de, tek tıkla evinizde

mediamarkt.com.tr sanal hafta sonu fırsatları

MediaMarkt sanal hafta sonu fırsatları ile mediamarkt.com.tr ile tek tıkla evinize geliyor. Akıllı telefonlardan televizyonlara, küçük ev aletlerinden beyaz eşyalara kaçırılmayacak fırsatlar mediamarkt.com.tr’de sizi bekliyor. Son günü 28 Şubat olan sanal hafta sonu fırsatları kapsamında sunulan ürünlere kampanya sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. İlginizi çekeceğinizi düşündüğümüz çeşitli fırsatlara aşağıda yer veriyoruz.

Bir DSLR fotoğraf makinesi satın almayı planlıyorsanız, aradığınız fırsat ayağınıza gelmiş olabilir. Canon EOS 2000D ve 18-55mm lensten oluşan paket, 3699 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. 24.7 megapiksel sensör, 100-6400 ISO seviyesi, 3 inç LCD ekran, entegre flaş, harici flaş yuvası gibi özellikleri bulunuyor. 1080p video kayıt yapabilen bu makine dahili Wi-Fi bağlantısı sayesinde uzaktan kontrol edilebiliyor. SD, SDHC veya SDXC kartları destekleyen bir bellek kartı yuvası da bulunuyor.

Bilgisayar satın almayı düşünenler için de dikkat çekici bir fırsat var. CASPER X400.1035-8U00T-S-F modeli 5699 TL’lik fiyattan sunuluyor. 14 inç Full HD ekran, Intel Core i5-1035G1 işlemci, 8 GB RAM, 240 GB SSD, Windows 10 işletim sistemi gibi başlıca özellikler bu dizüstü bilgisayarda yer alıyor. Özellikle çocuğunuzun ödevleri ve online dersleri için bu dizüstü bilgisayar yeterli olacaktır. Buna ek olarak daha çok Office programlarıyla uğraşıyorsanız, sizin için de kullanışlı bir dizüstü bilgisayar olabilir.

Evde geçirilen zamanda başlıca eğlence aracı televizyon oluyor. Eğer TV’nizi yenilemek istiyorsanız, 5499 TL’lik fiyat etiketine sahip olan Vestel 55UA9600 55 inç Ultra HD Android LED TV‘ye göz atmanız yerinde olacaktır. Android TV’nin yüklü olması önemli bir artı, bu sayede istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz. Android’in diğer akıllı TV ekosistemlerine göre daha geniş ve kapsamlı bir uygulama desteği bulunuyor. 4K çözünürlük, Pixellence resim iyileştirme teknolojisi, HDR10 ve Dolby Vision desteği, dahili uydu alıcısı gibi özellikler de bu Vestel 4K TV’de yer alıyor.

Evinizdeki TV’ye güncel akıllı TV özellikleri kazandırmanız için illâ ki TV’yi değiştirmenize de gerek yok. Sanal hafta sonu fırsatları kapsamında 579 TL’ye satılan Xiaomi Mi Box S 4K ile TV’nize bir Android TV’nin yeteneklerini kazandırabilirsiniz. 8 GB dahili hafızaya sahip olan bu kutu 4K desteğini barındırıyor. Kullanışlı bir uzaktan kumandası da var. Netflix, YouTube ve benzeri Android TV uygulamalarını kullanmanıza izin veriyor.

Eğer akıllı telefon satın almayı düşünüyorsanız, kampanya kapsamında Samsung Galaxy A51 128 GB modeli 3399 TL’lik fiyattan sunuluyor. Bu telefonun siyah, beyaz ve pembe gibi farklı renk seçenekleri bulunuyor. 6.5 inç Full HD Super AMOLED ekran, dört arka kamera, 32 megapiksel ön kamera, Exynos 9611 işlemci gibi özellikler bu akıllı telefonda mevcut.

mediamarkt.com.tr’de Sanal hafta sonu fırsatları kapsamında sunulan tüm ürünleri buradan inceleyebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER