ManşetlerSatın Alma Rehberi

MediaMarkt CLUB Yaş Günü İndirimleri başladı

mediamarkt club yaş günü kampanyası

MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de tüketicilerinin ihtiyaçlarına uygun yüzlerce farklı kampanya ile rakipsiz fiyatlar ve müşteri odaklı hizmetler sunuyor. Geçen yıl hayata geçirdiği sadakat programı MediaMarkt CLUB ise birinci yaşını kutluyor. Birinci yaşın şerefine bir milyonu aşkın üyeye özel indirimler, MediaMarkt CLUB Yaş Günü Kampanyası  kapsamında sunuluyor.

Teknolojiseverlere sunduğu cazip fırsat ve hizmetlere ek olarak MediaMarkt, yeni fırsatlarını MediaMarkt CLUB sadakat program çatısı altında toplamayı hedeflemişti. Geçen bir yıllık süre içerisinde oldukça hızlı büyüyen bu kulüp, 1 milyonu aşkın üyeye ulaştı. Şimdi de ilk doğum gününü hem MediaMarkt mağazalarında hem de mediamarkt.com.tr’de üyelerine sunduğu özel indirimlerle kutluyor.

13 Mart tarihinde başlayan MediaMarkt CLUB yaş günü kampanyası hem MediaMarkt mağazalarında hem de mediamarkt.com.tr’de geçerli olacak. 15 Mart’a kadar sürecek kampanya kapsamında binlerce üründe indirim gerçekleştirilecek. Kampanyadan MediaMarkt CLUB üyeleri faydalanabiliyor. MediaMarkt CLUB’a üye olmak ise ücretsiz.

MediaMarkt CLUB Yaş Günü İndirimleri

Bu ürünler arasında 999 TL’den satışa çıkan, 10.1 inç ekranlı Huawei MediaPad T5 bulunuyor. 1900 x 1200 piksel Full HD ekranlı, Kirin 659 işlemcili ve 16 GB dahili hafızalı bu tablet 999 TL’ye satılıyor. iPhone 7 ise 3099 TL’den satılırken, eski telefonunu getirene 1140 TL’ye varan indirim de uygulanıyor.

MediaMarkt CLUB yaş günü kampanyası kapsamında Oppo A5 2020 için özel bir fırsat bulunuyor. 10 aya varan taksit fırsatıyla 1799 TL’den satılan 64 GB kapasiteli bu akıllı telefonu satın alanlara Arzum AR4085 Pronto 2’si 1 arada dikey süpürge veya Arzum AR2007 Sultane ızgara ve tost makinesi hediye ediliyor.

TV satın almayı düşünenler için de dikkat çeken bir indirim var. Samsung’un 139 ekranlı 4K QLED TV modeli 5999 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor. Üstelik bu TV peşin fiyatına 6 taksit imkanıyla müşterilere sunuluyor. Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player Uydu Alıcı cihazı da 429 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor.

Bilgisayar satın almayı düşünenler için de kampanya kapsamında bir indirim sunuluyor. HP 8KV07EA modeli 3799 TL’ye üyelere sunuluyor. Bu bilgisayarda Intel Core i5 8265U işlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Nvidia MX110 GPU gibi özellikler bulunuyor.

MediaMarkt CLUB Yaş Günü İndirimleri 13-15 Mart tarihleri arasında geçerli olacak. İndirimlerden MediaMarkt CLUB üyeleri faydalanabilecek. Üye olmak ücretsiz. İsteyenler mediamarkt.com.tr üzerinden veya mağazalardan ücretsiz üye olabilirler.

İLGİLİ HABERLER