FırsatlarManşetler

MediaMarkt Club Kampanyası fırtınası başladı

mediamarkt club kampanyası

MediaMarkt, geniş kapsamlı bir ürün yelpazesi sunarken, aynı zamanda teknoloji tutkunlarına konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Türkiye’nin elektronik perakende sektöründeki öncü isimlerinden olan marka, CLUB üyelerine özel bir kampanya ile 29 Mayıs’a kadar devam edecek büyük bir kampanya düzenliyor.

Sadakat programı olan MediaMarkt CLUB, birçok avantaj ve hizmeti müşterilerine sunuyor. Kampanya süresince, alışverişlerinizde 2.500 TL’ye kadar indirim fırsatı sizleri bekliyor. Daha da ilginç olanı ise, bu indirimlerin geniş bir ürün yelpazesinde geçerli olması. Bu sayede en sevdiğiniz ürünleri, indirimli fiyatlarla alabilirsiniz.

MediaMarkt’ın CLUB üyelerine özel olarak sunacağı bu kampanya, alışveriş tutarına göre farklı indirim oranları sunuyor. İşte indirim oranları:

  • 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL,
  • 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde 1.250 TL,
  • 35.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 2.500 TL indirim sağlanacak.

Bu kampanya, 26 – 29 Mayıs 2023 tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında, mediamarkt.com.tr’de ve MediaMarkt mobil uygulamasında yapılan alışverişler için geçerli olacak.

MediaMarkt CLUB’a üye olmanın kolaylığı da cabası. Avantajlarla dolu bu yeni dünyaya adım atmak isteyen teknolojiseverler, tüm MediaMarkt mağazalarında veya bu bağlantıya tıklayarak hızlıca üye olabilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER