Teknoloji

MediaMarkt CLUB dördüncü yılında 4 milyon üyeye ulaştı

mediamarkt club

MediaMarkt Türkiye’nin öncülük ettiği ve sektöründe bir ilk olan sadakat programı MediaMarkt CLUB, 4 yıl içerisinde 4 milyon üyeye ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye’nin en büyük elektronik perakendecisi olarak geniş ürün yelpazesi ve yüksek müşteri memnuniyeti hedefiyle hareket ettiğini belirten MediaMarkt, mağazalarını ve yatırımlarını Türkiye geneline yayarken, teknolojiseverler için sunduğu özel hizmetlerle de adından söz ettiriyor.

MediaMarkt CLUB sadakat programının başarısının, kullanıcılarına sunduğu cazip fırsatlar ve hediye imkanları sayesinde her geçen gün daha da arttığını söylüyor. Programa üye olan teknoloji tutkunları, mediamarkt.com.tr, çağrı merkezi ve mobil uygulama gibi farklı kanallar üzerinden özel indirimlerden ve hediye fırsatlarından faydalanabiliyorlar.

Üye olmak ve avantajlardan yararlanmak isteyen teknolojiyle ilgili müşteriler, MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik adresinden hızlıca kayıt olabilirler. Böylece MediaMarkt CLUB, avantajlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını teknoloji meraklılarına açıyor.

Özetle, “Türkiye’nin en büyük elektronik perakendecisi” MediaMarkt, sektöründe bir ilke imza atarak 4 yılda 4 milyon üyeye ulaşan sadakat programı MediaMarkt CLUB ile teknoloji severlere özel fırsatlar ve hizmetler sunmaya devam ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER