FırsatlarManşetler

MediaMarkt CLUB 3 yaşında 2500 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor

mediamarkt club 3 yaşında

MediaMarkt’ın harcadıkça kazandıran üyelik programı MediaMarkt CLUB 3 yaşında. MediaMarkt, CLUB’ın 3. yaşına özel olarak, 11-15 Mart tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında, tüm üyelerine 2500 TL’ye varan indirim sunuyor. Eğer siz de benzersiz indirimlerden yararlanmak isterseniz, hemen şimdi MediaMarkt CLUB üyesi olabilirsiniz.

MediaMarkt CLUB 3 yaşında! kampanyası kapsamında alışverişleriniz belirli bir tutarı geçtiğinde, indirimler anında sepete uygulanıyor. Belirlenen indirimler aşağıdaki gibi sıralanıyor:

  • 3000 TL ve üzeri alışverişlerinize 150 TL
  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinize 300 TL
  • 10.000 TL ve üzeri alışverişlerinize 750 TL
  • 20.000 TL ve üzeri alışverişlerinize 2.500 TL

mediamarkt.com.tr’nin ilgili kampanya sayfasında koşullar hakkında detaylar veriliyor.

MediaMarkt CLUB nedir?

MediaMarkt CLUB, MediaMarkt’ın müşterilerine sunduğu, üyesi olarak en avantajlı kampanya ve indirimlerden yararlanabileceğiniz ve yıllar geçtikçe büyüyen bir üyelik programıdır. Üyeliği başlatmak ve avantajlarından yararlanmak tamamen ücretsizdir.

Üye olduğunuzda yaptığınız alışverişlerin iade süresi 14 gün yerine 28 gündür. Aldıkça Kazan uygulamasıyla, her 3 alışverişinizden sonra çeşitli tutarda indirim kuponları ve hediye ürünler kazanırsınız.

MediaMarkt CLUB ile yaptığınız tüm alışverişleri üyelik hesabınızdan görüntüleyebilirsiniz. Tüm alışveriş kayıtlarınıza mağazalarımızdan, web sitemizden, mobil uygulamamızdan veya müsteri hizmetlerimizden ulasabilirsiniz. Bu sayede faturanızı bulamasanız bile fatura geçmişinize üyelik hesabınızdan kolayca ulaşıp, tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bununla birlikte üyelik dahilinde aşağıdaki avantajlar sunuluyor:

• Yeni üye olduğunuzda 24 saat sonra 50 TL’lik hoş geldin kuponu size veriliyor.

• Yaptığınız alışverişlerden kişiye özel aldıkça kazan hediyeleri ve indirim kuponları sizin oluyor.

• Aldığınız ürünler iade şartlarını taşıyorsa uzatılmış iade süresi size tanınıyor.

• CLUB üyeleri faturasız yaşam faydası ile faturalarını saklamak zorunda kalmıyor.

• Doğum gününüzde size 50 liralık hediye çeki veriliyor.

• Üye olduğunuzda sürpriz indirimler ve kampanyalardan faydalanıyorsunuz.

MediaMarkt’ın bu indirimler ve avantajlar sunan üyelik programına dahil olmak için mediamarkt.com.tr ana sayfasındaki MediaMarkt CLUB sekmesi içinde yer alan ‘Üye Ol butonuna tıklayabilir, daha sonra açılan formdaki bilgileri eksiksiz doldurarak üyeliğinizi hemen başlatabilirsiniz. Öte yandan, yine web sitesinde bulunan Hesabım menüsündeki CLUB seçeneğini seçerek de ‘Üye Ol’ seçeneği ile üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

Ayrıca tüm MediaMarkt mağazalarında müşteri danışmanları yardımıyla MediaMarkt CLUB üyeliğinizi hemen başlatabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER