FırsatlarManşetler

Evlenecekler veya evini yenileyecekler için MediaMarkt beyaz eşya kampanya fırsatları

mediamarkt beyaz eşya kampanyası
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

“Evleniyoruz mutluyuz, yeni eve beyaz eşya bakıyoruz. Buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi ayy hepsinden elektrik alıyoruz” diyenlere müjde! MediaMarkt yeni evleneceklere veya evlerini yenileyeceklere özel bir kampanya sunuyor. 15-25 Nisan tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya kapsamında tüm beyaz eşya ve ankastrelerde 3 veya daha fazla ürün alana toplamda yüzde 20 indirim sunuluyor. Üstelik Paraf ve Bonus Card ile yapılan satın almalarda faizsiz ve masrafsız 12 taksit fırsatı bulunuyor. Kampanya kapsamında sunulan fırsatları buradan inceleyebilirsiniz. Bu yazıda ise bazı fırsat ürünlerine göz atıyoruz.

Eğer bir çamaşır makinesi satın almayı düşünüyorsanız, ALTUS AL 8100 MD A+++ Enerji Sınıfı 1000 Devir 8Kg Çamaşır Makinesi 2349 TL’lik fiyatıyla sunuluyor. 1000 devirli ve 8 kilogram yıkama kapasitesine sahip olan bu çamaşır makinesi Mini 14 Programı Zaman Geciktirme: 0-19h, deterjan sarfiyatı önleyen top sistem gibi özelliklere sahip. A+++ enerji tüketimiyle de elektrik faturanızla dost olacaktır.

PROFILO BD3257W2NN AD 2K A+ Enerji Sınıfı 505L NoFrost Buzdolabı Beyaz ürünü de bir buzdolabı satın almayı düşünenler için değerlendirilebilecek bir fırsat. 5099 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu buzdolabı; 500 litrelik toplam hacme sahip. Çift kapılı buzdolabının süper soğutma özeliği, süper dondurma özelliği, 2 adet Fresh çekmecesi, dalgalı tabanı ile meyve ve sebzeleri saklamak için ideal ortam, 3 adet yumurtalık gibi özellikleri bulunuyor.

Bulaşık makinesi satın almayı düşünenler için HOOVER HFDN 4S600PW-17 A+++ (-10%) Enerji Sınıfı12 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz modeli 3199 TL fiyatıyla müşterileri bekliyor. 12 farklı programla birlikte gelen bu makine, 16 Kişilik Kapasite, Yapay Zeka, Wi-Fi, Bluetooth, Otomatik Açılır Kapak, Kayar Yazılı Ekran gibi özelliklere sahip. A+++ enerji sınıfında bir ürün olması da dikkat çekiyor.

Eğer bir mikrodalga fırın satın almak istiyorsanız, SAMSUNG MS23K3515AW/TR 23 lt Mikrodalga Fırın sizin için isabetli bir seçenek olabilir. 749 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu ürün 800 W mikrodalga gücüne ve 1200 W ızgara gücüne sahip. 6 farklı program ve buz çözme fonksiyonu da özellikler arasında yer alıyor.

Yukarıda listelediğimiz fırsat ürünleri dışında kampanya kapsamında sunulan daha fazla ürünü kampanya sayfasında bulabilirsiniz. 15-25 Nisan tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya, hem MediaMarkt’ın geniş mağazalarında hem de mediamarkt.com.tr üzerinde yapılan alışverişlerde geçerli oluyor.

İLGİLİ HABERLER