Fırsatlar

MediaMarkt’tan beyaz eşya alışverişine özel ödeme seçenekleri

mediamarkt beyaz eşya

MediaMarkt, 95 mağazası ile Türkiye genelinde yer alan müşterilerine beyaz eşya alışverişinde kolaylık sağlamak için mükemmel bir hamle yaptı. 19 Ekim’e kadar geçerli olacak yeni ödeme alternatifleri sunuluyor.

MediaMarkt, geniş ürün yelpazesi ve kullanıcı dostu alışveriş deneyimiyle nam salmış bir elektronik perakendecidir. Bu seferki hedefi ise bildiğimiz anlamda alışveriş yapmak. Beyaz eşya alımında DenizBank kredisi kullanabileceğiniz 2 yeni kampanya seçeneği sunuyor.

Bu iki kampanyadan biri %3,99 faizli, 9 aya kadar erteleme imkanı sunan bir kredi paketi. Üç aylık erteleme süresinin ardından geriye kalan 9 aylık süre zarfında eşit taksitlerle ödeme yapılıyor. İkinci bir seçenek de yine %3.99 faizli, 18 aylık vade içeren ‘Balon Ödeme Planı’. Bu plan dahilinde müşteriler, kredinin %30’unu son ödemede, kalan tutarı ise 17 aylık süre zarfında daha düşük taksitlerle ödeme imkanına sahip olacaklar.

Bu avantajlı MediaMarkt kampanyası, Türkiye genelindeki 95 mağazada geçerli olup, müşterilere kolay ödeme seçenekleriyle beyaz eşya alışverişinin kapılarını açıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER