FırsatlarManşetler

Bayramda teknoloji şöleni: MediaMarkt ihtiyaçlarınıza çözüm sunuyor

mediamarkt bayramda tam zamanı

MediaMarkt, bayramın coşkusunu teknolojiyle birleştiriyor ve size evdeki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli seçenekler sunuyor. Kahve makinesinden airfryer’a, televizyondan blender’a kadar birçok ürünü kapsayan “Bayramda Tam Zamanı” kampanyası bayramın hemen öncesinde başladı.

MediaMarkt’ın “Bayramda Tam Zamanı” kampanyası kapsamında sunulan ürünlerle ilgili detaylara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bu haberde ise 18-20 Nisan tarihleri arasında öne çıkan kampanya ürünleri hakkında bazı bilgiler veriyoruz.

Oyun tutkunları için özel bir fırsat sunan MediaMarkt, Intel Core i5 işlemcili ve RTX3050 ekran kartlı Asus oyuncu bilgisayarı sadece 17.999 TL’ye sunuyor. Bu harika bilgisayarla oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyabilir, 8 GB RAM, 512 GB sabit disk kapasitesi ve 15.6 inç Full HD ekranın keyfini çıkarabilirsiniz.

Bayramda yeni bir akıllı telefon almayı düşünenler için de MediaMarkt’ta güzel bir sürpriz var: Tecno Pova Neo 2 128 GB akıllı telefon şimdi sadece 6.899 TL’ye satılıyor. Üstelik bu fiyata Arzum Okka Minio Kahve Makinesi de hediye ediliyor. Android 12 işletim sistemi, MediaTek Helio G85 işlemci ve 128 GB bellek kapasitesiyle bayramda yeni telefonunuzla her anı yakalayabilirsiniz.

Bayram temizliğine yardımcı arayanlar için de MediaMarkt, Grundig VCR 6230 robot süpürge ile ev temizliğini kolaylaştırıyor. Sadece 5.999 TL’ye sunulan bu robot süpürge ile bayram öncesi evinizi pırıl pırıl yapabilir, 70 dakika batarya süresi ve 150 m²/dak. temizleme süresi sayesinde zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Bayram coşkusunu teknolojik yeniliklerle taçlandırmak için MediaMarkt’taki bu ürünleri kaçırmayın. Bu bayram, evinizdeki ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamak için MediaMarkt’a uğramayı unutmayın. Yukarıda yer verdiğimiz ürünler ve daha fazlasını MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER