Fırsatlar

MediaMarkt’tan bayrama özel büyük iPhone 12 mini indirimi

iphone nano
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ramazan Bayramı indirimlerini günler önce başlatan MediaMarkt Türkiye, çarşamba gününden itibaren mevcut kampanyasına çeşitli akıllı telefonları da ekledi. Apple’ın iPhone 12 serisinin en küçük boyutlu modeli olan iPhone 12 mini’nin 64 GB kapasiteli versiyonu da indirimli telefonlar arasında yer alıyor.

64 GB kapasiteli iPhone 12 mini 9999 TL’lik fiyat etiketine sahip. 14 Mayıs’a kadar sürecek indirim fırsatı dahilinde bu modeli mediamarkt.com.tr üzerinden 7999 TL’ye satın alabilirsiniz. Satın aldığınız ürün 17 Mayıs Pazartesi günü, tatil biter bitmez kargoya verilecek gibi görünüyor.

Bu büyük iPhone 12 mini indiriminin yanı sıra MediaMarkt, Ramazan Bayramı kampanyaları dahilinde, 16 Mayıs tarihine kadar seçili küçük ev aletlerinde, giyilebilir teknolojilerde, bilgisayarlarda, aksesuarlarda ve çeşitli akıllı telefonlarda indirim uyguluyor. Tüm fırsatları bu bağlantı üzerinden inceleyebilirsiniz.

Sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle mediamarkt.com.tr, Çağrı Merkezi ve mobil uygulama üzerinden hizmet veren MediaMarkt, bu kanallar üzerinden tüketicilere alternatif teslimat seçenekleri de sunuyor.

İLGİLİ HABERLER