ManşetlerSatın Alma Rehberi

MediaMarkt Babalar Günü Kampanyası ile babanıza en uygun hediyeyi alın [Video]

MediaMarkt Babalar Günü Kampanyası ile babanıza en uygun hediyeyi alın

21 Haziran Babalar Günü için zaman azalıyor. 10-21 Haziran tarihleri arasında geçerli olan MediaMarkt Babalar Günü Kampanyası ile farklı kategorilerde en uygun hediye seçeneklerini, dikkate değer indirim fırsatları ile birlikte bulabilirsiniz. Aynı zamanda MediaMarkt, ne hediye alacağına karar veremeyenler için hediye bulucu aracını da yardımcı olarak sunuyor. Hediye seçimi için bu araçtan da yardım alabilirsiniz.

MediaMarkt mağazaları 1 Haziran tarihi itibarıyla müşteriler ve çalışanlar için alınan önlemlerle birlikte yeniden açıldı. Babalar Günü alışverişinizi Türkiye’nin dört bir yanındaki MediaMarkt mağazalarından gerçekleştirebilir, satın almayı düşündüğünüz hediyeyi öncelikle hijyen koşullarına uygun şekilde deneyimleyebilirsiniz. Öte yandan mediamarkt.com.tr üzerinden de sipariş verebilirsiniz. Bu yöntemi seçtiğinizde hediyenizin ister istediğiniz adrese kargoyla gönderilmesini sağlayabilir isterseniz de seçtiğiniz bir mağazadan ürünü teslim alabilirsiniz.

MediaMarkt Babalar Günü indirim fırsatları

10-14 Haziran tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve 15 Haziran günü sabah saat 08.30’a kadar mediamarkt.com.tr’de geçerli olacak aşağıdaki indirim fırsatları arasından uygun bir Babalar Günü hediyesi bulabilirsiniz. Koronavirüs nedeniyle verilen zorunlu aranın ardından hem Türkiye’de hem de yurt dışında futbol ligleri yeniden başlıyor. Eğer babanızın maç heyecanını evinden, sanki sahadaymış gibi yaşamasını isterseniz, Samsung 55Q60RA 55” 139 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD QLED TV modelini tercih edebilirsiniz. Normal fiyatı 6999 TL olan bu TV, 6299 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. Üstelik World ve Paraf kredi kartlarına 6 taksit imkanı da mevut.

Oyun konsolları bu aralar çok ilgi görüyor. Eğer oyun oynamayı seven bir babanız varsa, onu bir Microsoft Xbox One S oyun konsoluyla çok mutlu edebilirsiniz. Microsoft Xbox One S 1TB Oyun Konsol + 2. Kol, 4999 TL yerine 3199 TL gibi, dikkate değer bir indirim fırsatıyla birlikte geliyor.

Bir tablet, babanızın Facebook’ta arkadaşlarıyla rahatlıkla iletişim kurmasına, aynı zamanda sizinle de kolay bir şekilde görüntülü görüşmeler yapmasına yardımcı olacaktır. 1899 TL yerine 1699 TL fiyat etiketiyle sunulan Lenovo Tab M10 FHD Plus /4 GB /64 GB /10.3″ 1920*1200 TDDI Metal Kasa Android Tablet Gri ZA5T0215TR birçok açıdan doyurucu bir ürün. Üstelik babanızın YouTube videolarını da keyifle izlemesini sağlayacaktır.

Eğer babanızın bilgisayar çantası eskidiyse, onu yeni bir çanta ile sevindirebilirsiniz. CASELOGIC CA.WMBP115K Jaunt 15,6″ Uyumlu Laptop Sırt Çantası Siyah 219 TL yerine 179 TL’lik fiyat etiketiyle kampanya kapsamında satışta bulunuyor.

Mikrodalga fırın bir erkeğin mutfakta hayatını kolaylaştıran en önemli araçlardan bir tanesi. Yemek yapmasını pek bilmeyenler için buzdolabındaki yemekleri pişirmek için pratik bir yöntem sunuyor. 499 TL fiyat ile sunulan KOENIC KMW 12215 DB 20L Mikrodalga Fırın Siyah babanız için isabetli bir hediye seçimi olabilir.

Pandemi nedeniyle evde kaldığımız zamanlarda en çok satılan ürünlerden bir tanesi de erkekler için kişisel bakım seti oldu. Eğer bu zamanlarda babanızın işine oldukça yarayacak bir hediye arıyorsanız, PHILIPS MG3720/15 7’si 1 arada Erkek Bakım Kiti, 299 TL’den 169 TL’ye düşen fiyatıyla isabetli bir seçenek gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER