FırsatlarManşetler

MediaMarkt’tan Babalar Günü hediyesi alacaklar için dikkat çeken fırsatlar

mediamarkt babalar günü hediyesi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

20 Haziran Pazar Babalar Günü! “Aslan babaların 1 Pazar’ı var!” diyen MediaMarkt, tabletten televizyona, bilgisayardan akıllı telefona birçok üründe babalar için dikkate değer fırsatlar sunuyor. Son günü 20 Haziran olan kampanya kapsamında Babaların Pazarına Yakışacak son teknoloji hediyeler MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de sizi bekliyor.

Tabletten gazete okumak, akıllı telefondan tavla ve okey oynamak, koltuğa yayılıp 4K TV’den maç izlemek babanızın da hakkı ve bunun elde etmelerini sağlayacak zengin ürün çeşitleri kampanya kapsamında MediaMarkt’ta. Kampanya kapsamındaki tüm ürünleri bu sayfada görebilirsiniz. Bu yazıda ise dikkate değer bazı fırsatları listeliyoruz.

Euro 2020 başladı. Türkiye’nin de yer aldığı bu önemli futbol turnuvasının birbirinden heyecanlı maçlarını babanız da büyük ekranda izlesin isterseniz, 9499 TL’lik fiyatıyla sunulan Samsung 65TU8500 65” 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV
çok güzel bir hediye olacaktır. 165 ekranlı bu TV modelinde Tizen tabanlı Smart TV, dahili uydu alıcısı, HDR10+ görüntü desteği gibi özellikler bulunuyor. Büyük ekranı ve 4K çözünürlüğüyle maç heyecanını evlere taşıyacaktır. Üstelik yanında Samsung T450 Soundbar’ı da sadece 799 TL daha ödeyerek satın alabilirsiniz. Bu sayede sadece görsel açıdan değil, işitsel açıdan da stadyum ortamını eve taşıyabilirsiniz.

Eğer babanızın telefonunu yenileme zamanı geldiyse, ona bir Android telefon hediye edebilirsiniz. Oppo A15 32 GB akıllı telefon 1999 TL’lik fiyat etiketiyle kampanya kapsamında sunuluyor. 6.52 inç 720p ekran, MediaTek Helio P35, 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 13 megapiksel kameranın aralarında bulunduğu üç arka kamera gibi özellikler Oppo A15’te yer alıyor. Üstelik bu telefon için Denizbank kredisiyle faizsiz masrafsız 10 taksit fırsatı sunuluyor.

Kişisel bakım setleri de babanızın işine fazlasıyla yarayacak hediye seçenekleri arasında bulunuyor. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de zengin çeşitler sizi bekliyor. Bunların arasında dikkat çekenlerden bir tanesi de PHILIPS MG5716/15 Multigroom Series 5000 9’u 1 Arada Yüz Saç ve Vücut Erkek Bakım Seti oluyor. 249 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu ürünü Bonus ve Paraf Kart’a kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz. 9 farklı başlık, temizleme fırçası, taşıma kesesi gibi kutu içeriğine sahip olan bu bakım seti sayesinde babanız daha rahat şekilde tıraş olacaktır.

Yukarıda listelediğimiz ürünler dışında giyilebilir ürünlerde, aksesuarlarda ve ev aletlerinde de indirim fırsatları var. MediaMarkt Babalar Günü hediye kampanyası ile ilgili daha fazla fırsat ürününü web sitesinde inceleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER