Fırsatlar

MediaMarkt Anneler Günü Kampanyası yeni ürünlerle devam ediyor

mediamarkt anneler günü

Anneler Günü’ne günler kalmışken MediaMarkt Anneler Günü Kampanyasına devam ediyor. Akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, akıllı saatlerden kişisel bakım ürünlerine bu Anneler Günü’nde ailedeki tüm annelere yakışan hediyeler elektroniğin uzmanı MediaMarkt’ta sizi bekliyor.

29 Nisan- 3 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan 2022 Anneler Günü Hediyeleri ve İndirimleri ile ilgili detaylara, dikkat çeken hediye seçeneklerine bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bu fırsat haberinde ise ilginizi çekebileceğiniz bazı Anneler Günü hediyesi ürün seçeneklerine yer veriyoruz.

Annesine bir ütü hediye edip onun işini daha da kolaylaştırmak isteyenler için TEFAL FV6846 Ultragliss Plus Buharlı Ütü Mavi 799 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 2800W maksimum güç, 270 ml su haznesi, dakikada 250 gram maksimum buhar çıktısı gibi özellikleri var.

Şarjlı el süpürgeleri şu sıralar oldukça moda ve böyle bir hediye annenizin hoşuna gidecektir. TEFAL TY6993 X-Pert 3.60 V Animal Care Kablosuz Bataryalı Şarjlı El Süpürgesi Gri & Kırmızı 2299 TL’lik fiyatıyla isabetli bir seçim olabilir. 22W maksimum emme gücü, 0.5 litrelik toz haznesi, 45 dakikalık çalışma ve 4 saatlik şarj süresi gibi özellikleri bulunuyor.

Saç bakımı odaklı elektronik ürünler de Anneler Günü için uygun hediyeler arasında yer alabilir. PHILIPS StyleCare Isıtmalı Düzleştirme Fırçası BHH880/00 649 TL’lik fiyatıyla satışta bulunuyor. 2 farklı sıcaklık seviyesi, hızlı ön ısıtma ve iyon teknolojisi gibi özellikleri var.

Eğer annenize hediye olarak mutfak gereçleri arasından bir tercih yapmayı düşünüyorsanız, BRAUN MQ5245WH Multiquick 5 Vario El Blenderi Beyaz 999 TL’ye sunuluyor. 1000W maksimum güç, 600 mililitrelik karıştırma kabı, 600 mililitrelik kek kasesi, dört farklı güç seviyesi gibi özellikler bu üründe mevcut.

İLGİLİ HABERLER