FırsatlarManşetler

MediaMarkt Anneler Günü’nde teknolojik sürprizler sunuyor

mediamarkt anneler günü kampanyası

Anneler Günü yaklaşıyor ve annenize özel, unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız, MediaMarkt’taki teknoloji dolu kampanyayı kaçırmayın. MediaMarkt, anneleri mutlu edecek kampanyasında, 9-14 Mayıs tarihleri arasında dikkate değer ürünler sunuyor. Bu özel gün için en iyi hediyeleri bulabileceğiniz kampanya ürünler için mediamarkt.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberde ise, Anneler gününe özel, MediaMarkt’ta bulabileceğiniz bazı teknolojik kampanya ürünlerine göz atıyoruz.

REALME 10 256GB Akıllı Telefon, annenize şık ve güçlü bir akıllı telefon hediye etmek isterseniz harika bir seçim. Gündoğumu Siyahı ve Gündoğumu Beyazı renk seçenekleriyle, 6.4 inç büyüklüğünde 1080p AMOLED ekran, MediaTek Helio G99 işlemci, 8 GB RAM, 256 GB dahili hafıza ve daha birçok özellikle annenizin hayatını kolaylaştıracak. Fiyatı 9.749 TL.

PHILIPS XB9155/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mor, annenizin ev temizliği için mükemmel bir yardımcı. 650W maksimum emme gücü, HEPA 13 alerjik filtre, evcil hayvan fırçası ve 2.2 litrelik toz haznesi gibi özelliklerle annenizin işini hafifletecek. Fiyatı 6.979 TL.

DELONGHI ECAM290.61.SB Magnifica Evo Otomatik Kahve Makinesi, kahve tutkunu annenize özel bir hediye arıyorsanız doğru tercih. 240 W maksimum güç, 1.8 litre su haznesi kapasitesi, 2 fincan kapsitesi ve 15 bar pompa basıncıyla annenizin kahve keyfini ikiye katlayacak. Fiyatı 13.999 TL.

BRAUN PL3139 Silk-Expert Pro 3 IPL Epilasyon Cihazı Beyaz Gümüş, annenizin güzellik ve bakım rutinini daha konforlu hale getirecek harika bir hediye. 2 farklı başlık ve hassaslık seviyeleri ile anneniz için güvenli ve etkili bir IPL epilasyon deneyimi sunuyor. Fiyatı 5.499 TL.

Anneler günü için seçeceğiniz hediyenin annenizin zevkine ve ihtiyaçlarına uygun olması önemlidir. MediaMarkt’ta anneler gününe özel teknolojik hediyelerle dolu kampanyayı inceleyerek, anneniz için en uygun ürünü bulabilirsiniz. Bu özel günü unutulmaz kılacak sürprizlerle annenizi şımartma fırsatını kaçırmayın.

Öte yandan farklı hediye seçenekleri için, MediaMarkt Türkiye katkılarıyla hazırladığımız özel Anneler Günü Hediye Önerileri içeriğimize de göz atabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER