FırsatlarManşetler

Anneler Günü için tüm annelere yakışan hediyeler elektroniğin uzmanı MediaMarkt’ta

mediamarkt anneler günü
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Anneler Günü yaklaşıyor. Akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, akıllı saatlerden kişisel bakım ürünlerine bu Anneler Günü’nde ailedeki tüm annelere yakışan hediyeler elektroniğin uzmanı MediaMarkt’ta! 2022 Anneler Günü Hediyeleri ve İndirimleri ile ilgili detaylara, dikkat çeken hediye seçeneklerine bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bu fırsat haberinde, dikkatimizi çeken bazı Anneler Günü hediye fikirleri hakkında bilgiler veriyoruz.

Ütü, anneler için akla gelen ilk hediyelerden bir tanesidir. 999 TL fiyattan sunulan PHILIPS GC4909/60 Azur Buharlı Ütü, 3000W maksimum güç, 300 ml su haznesi gibi özelliklere sahip. 3999 TL’lik PHILIPS PSG8050/30 Buhar Kazanlı Ütü ise 2700W maksimum güç, 1.8 litrelik su haznesi gibi özelliklerle birlikte geliyor.

Mutfakta hayatı fazlasıyla kolaylaştıran blender seti, annenizi bir hayli mutlu edebilecek hediye seçenekleri arasında yer alıyor. 599 TL’lik fiyat etiketli FAKIR Mr. Chef Quadro Blender Seti Kırmızı; 1500 ml doğrayıcı haznesi, 900 ml ölçü kabı, 1000W maksimum güç, iki farklı güç seviyesi, turbo düğmesi gibi özelliklere sahip.

FAKIR Tea N More 1800W 1.8L Çay Makinesi Krem de 399 TL’lik fiyatıyla güzel bir Anneler Günü hediyesi olacaktır. 1800W maksimum güç, 8 fincan kapasitesi, 1.8 litrelik su haznesi, özel cam demlik gibi özellikleri bulunuyor.

Ayrıca MediaMarkt, hediyesine henüz karar veremeyen ve bulmakta zorlanan tüketiciler için, anneleri hakkında sorulan sorulara verecekleri cevaplar sonrası, onlara en uygun hediyeyi bulmalarını kolaylaştıran bir hediye bulucu testi de sunuyor. Teste bu bağlantıdan erişebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER