Fırsatlar

MediaMarkt Ankara Panora AVM mağazası açılıyor: Özel fiyatlar var

mediamarkt ankara mağazaları panora avm
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Elektronik devi MediaMarkt, Ankara Panora AVM’deki yepyeni mağazasıyla teknoloji tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 13 Nisan Perşembe günü açılışı gerçekleşecek olan mağaza, iki gün sürecek özel açılış kampanyasıyla dikkat çekiyor.

MediaMarkt, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi olarak, Ankara’daki on birinci mağazasını 1.850 metrekarelik alana yayılan yeni Panora AVM mağazasıyla genişletiyor. Bu dev mağazada, teknoloji severlerin ilgisini çekecek on binlerce elektronik ürün sergilenmeye hazır.

Yeni mağazada, akıllı telefonlar, hoparlörler, kulaklıklar, akıllı bileklikler, saatler, bilgisayarlar, tabletler, elektrikli ev aletleri, beyaz eşya, televizyonlar, ses sistemleri ve oyun konsolları gibi birçok farklı kategoriye ait ürünler tüketicilerle buluşacak.

MediaMarkt Türkiye, Ankara Panora AVM mağazasının açılışına özel olarak 13-14 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak çeşitli kategorilerde büyük indirimler sunacak. Bu iki günlük özel kampanya kapsamında; Apple MacBook Air M1 dizüstü bilgisayar, Apple AirPods 2. Nesil, Samsung Galaxy A73, Seagate Expansion 1 TB harici hard disk, Xiaomi Mi Smart 6L Air Fryer, Philips EP2231/40 tam otomatik espresso kahve makinesi, Roborock Q7 Max robot süpürge ve JBL Flip Essential 2 Bluetooth hoparlör gibi ürünler özel fiyatlarla satışa sunulacak. Özel fiyatlar aşağıdaki gibi veriliyor:

  • Apple MacBook Air M1 Dizüstü Bilgisayar 16.999TL’den,
  • Apple Airpods 2. Nesil Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 2.499 TL’den,
  • Samsung Galaxy A73 128 GB Akıllı Telefon 10.999 TL’den,
  • Seagate Expansion 2.5″ 1 TB Harici Hard Disk 699 TL’den,
  • Xiaomi Mi Smart 6L Air Fryer 3.799 TL’den,
  • Philips EP2231/40 Tam Otomatik Espresso Kahve Makinesi 6.999 TL’den,
  • Roborock Q7 Max Robot Süpürge 9.999 TL’den,
  • JBL Flip Essential 2 Bluetooth Hoparlör 1.799 TL’den satışa sunulacak.

Teknoloji meraklılarının kaçırmak istemeyeceği bu büyük açılış etkinliği, Ankara Panora AVM’deki MediaMarkt mağazasında 13 Nisan’da gerçekleşecek.

İLGİLİ HABERLER