ManşetlerSatın Alma Rehberi

MediaMarkt 3 Gün 3 Gece kampanyasında evde kalanlar için dikkate değer indirimler

mediamarkt 3 gün 3 gece kampanyası

MediaMarkt, Türkiye’yi de etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında ülke genelinde hizmet verdiği tüm mağazalarını geçici bir süreliğine kapatma kararı aldı. Bu süre boyunca müşterilerine mediamarkt.com.tr ve Çağrı Merkezi üzerinden hizmet vermeye devam ediyor. MediaMarkt, “İhtiyacınız olan tüm teknolojiler tek tıkla kapınızda” diyor ve teknolojiseverleri mutlu edecek kampanyalarına devam ediyor. 3 Gün 3 Gece Kampanyası 23-25 Mart tarihleri arasında geçerli oluyor.

MediaMarkt’ın 3 Gün 3 Gece Kampanyası boyunca akıllı telefondan küçük ev aletlerine, televizyondan bilgisayarlara, beyaz eşyadan süpürgeye, aksesuardan kişisel bakıma birçok üründe indirimler bulunuyor. Evinizde daha fazla zaman geçirdiğiniz bu dönemde ihtiyaçlarınızı iyi şekilde belirleyebilir ve siparişlerinizi de evinizden, uygun fiyatlarla verebilirsiniz.

Evinizde biriken ütülenecek çamaşırları hızlı ve sorunsuz biçimde ütülemek isterseniz, Philips GC4902/20 Azur Buharlı Ütü, 469 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. İyi bir elektrik süpürgesi isteyenler için de Philips FX9750/07 Torbasız Elektrikli Süpürge 949 TL’ye satılıyor. Eğer bütçeniz elverişliyse ve olmuşken en iyisine sahip olmak isterseniz, Dyson Big Ball Absolute 2 Torbasız Elektrikli Süpürge de 3499 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor.

Akıllı telefon satın almayı, Apple’ın güncellenme desteği devam eden ve büyük ekran deneyimi sunan akıllı telefonu iPhone 7 Plus sizin için uygun bir seçim olabilir. Bu akıllı telefon kampanya kapsamında 3989 TL’ye satılıyor. Güçlü bir akıllı telefon isteyen, ancak bütçesini de fazla zorlamayı istemeyenler için de Redmi Note 8 Pro modeli 2299 TL’lik indirimli fiyat etiketiyle uygun bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Evde geçirdiğiniz zaman boyunca yapacağınız başlıca işlerden bir tanesi TV izlemek olacaktır. Bu keyfi yeni bir TV ile daha da artırmak isterseniz, Samsung 55RU7105 55 inç Ultra HD LED TV uygun bir seçim olacaktır. Bu 4K TV modeli kampanya kapsamında 5399 TL yerine 4499 TL’ye sunuluyor. Biraz daha küçük boyutlu ekranın yeterli olduğunu düşünenler için de 43 inç ekranlı Samsung 43RU7400, 3699 TL’lik indirimli fiyatıyla medimarkt.com.tr’de kampanya kapsamında sunuluyor.

MediaMarkt 3 Gün 3 Gece kampanyasında dikkat çeken oyun bilgisayarı fırsatı

İyi bir oyun bilgisayarı isteyenler, evde geçirdiği zamanı oyun oynayarak biraz daha keyifli hâle getirmeyi amaçlayanlar için de Lenovo 81LK003CTX L340 modeli indirimli olarak sunuluyor. 9. nesil Intel Core i7 işlemci, 16 GB RAM, 1 TB dahili hafıza gibi güçlü özelliklere sahip bu dizüstü bilgisayara, 7499 TL ile dikkate değer bir indirimle sahip olma şansınız bulunuyor. Eğer evinizde istediğiniz yerde dizileri, YouTube videolarını rahatlıkla izleyeceğiniz, gerektiğinde oyun oynayabileceğiniz bir tablet arıyorsanız, 10.1 inç Full HD ekranıyla MediaPad T5 10, 1099 TL’lik fiyatıyla sizi bekliyor.

Eğer evde geçirdiğiniz zamanda bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları temizlemek, yer tutmasını istemediklerinizi de harici bir diske taşımak istiyorsanız, 2 TB kapasiteli Toshiba HDTB420EK3AA Basics modeli 399 TL’lik indirimli fiyatıyla isabetli bir seçim olacaktır. Evinizde internetin her yerde iyi şekilde, güçlü biçimde çekmesini istiyorsanız, 169 TL’lik fiyat etiketine sahip Zyxel WRE2206 da kampanya kapsamında satın alabileceğiniz indirimli ürünlerden bir tanesi oluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER