FırsatlarManşetler

MediaMarkt’tan 15. Yılında 15 ürüne özel teklifler

mediamarkt 15. yıl 15 ürüne özel indirimler

“15. Yılı Kutlamanın MediaMarkt’la Tam Zamanı” diyen MediaMarkt, 15. Yılına özel olarak 15 üründe geçerli sürpriz teklifler sunuyor. Akıllı telefondan dizüstü bilgisayara, robot süpürgeden televizyona farklı ürünlerde sunulan teklifler içerisinde dikkat çekici olanlara bu haberde yer veriyoruz. Kampanya ile ilgili detayları ve dahil olan ürünleri bu bağlantıda bulabilirsiniz.

Bir dizüstü bilgisayar satın almayı düşünüyorsanız, 9999 TL fiyat etiketi taşıyan LENOVO Flex 5/ Ryzen 3 5300U/ 4GB Ram/ 256GB SSD/ 14″ Full-HD/ Windows 11/ İkisi Birarada Laptop dikkat çekici bir ürün. Sahip olduğu özellikleriyle ilkokul, ortaokul veya lise öğrencileriyle sadece temel seviyede doküman işleri, internette gezinme gibi aktiviteler için bir bilgisayar düşünenler için ihtiyaçları karşılayacaktır.

Akıllı telefon tarafında ise Samsung Galaxy S22’yi görüyoruz. SAMSUNG Galaxy S22 128GB Akıllı Telefon Phantom White 17849 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Exynos 2200 işlemciye sahip olan bu modelin 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızası bulunuyor. Arkada üç tane kamera var ve ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğe sahip. Önde ise 10 megapiksel kamera var. Samsung, bu hafta başında One UI 5 güncellemesini Exynos 2200 işlemcili versiyonlara sunmaya başladı. Bu telefonu satın alanların da kısa süre içinde Android 13 ve One UI 5 güncellemeleriyle tanışacağını tahmin ediyoruz.

Bir TV satın almayı düşünenler için TCL 50C725GTV 50″ 126 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD QLED TV modeli 9979 TL’lik fiyat etiketine sahip. Google TV özellikli Android TV ile yüklü geen bu TV’de HDR10 destekli bir 4K UHD QLED panel bulunuyor. İki adet 10W hoparlör, 3 adet HDMI, 2 adet USB portu, dahili Wi-Fi ve Bluetooth gibi bağlantı özelliklerini de unutmayalım. Özellikle oturma odaları veya küçük salonları için bu 4K TV isabetli bir seçim olacaktır.

Bir robot süpürge satın almayı planları için MediaMarkt’tan memnun edecek bir teklif var. XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite modeli 4799 TL’ye satılıyor. 90 dakikalık maksimum çalışma süresi, üç saatte şarj olma, 25W maksimum güç, 72 dB(A) ses seviyesi gibi özellikleri bulunuyor. 450 mililitrelik toz haznesine sahip olan robot süpürgede evcil hayvan fırçası da var. Üstünde şarj göstergesi de bulunuyor. Mobil uygulama ile kullanım, zaman programlama gibi özellikleri de var.

Yukarıda listelediğimiz ürünleri ve daha fazlasını bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Kampanya MediaMarkt mağazaları veya mediamarkt.com.tr’den yapılan alışverişler için geçerli oluyor.

İLGİLİ HABERLER