FırsatlarManşetler

MediaMarkt’tan beyaz eşyalarda 15. Yıla özel CLUB kampanyası

mediamarkt
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

MediaMarkt “15. Yılı kutlamanın MediaMarkt’la Tam Zamanı” diyerek yeni kampanyasını başlattı. 15. yıla özel olarak beyaz eşyalar için başlatılan MediaMarkt CLUB kampanyası 19-24 Ekim tarihleri arasında geçerli oluyor. Kampanya detaylarını burada bulacağınız çeşitli ürünlerde sepette yüzde 15’e varan avantajların olduğunu belirtelim. Bu haberde kampanya kapsamında sunulan ve dikkatimizi çeken bazı ürünlere yakından bakıyoruz.

Bir buzdolabı satın almayı düşünüyorsanız, BOSCH KGN86DWF0N F Enerji Sınıfı 631L NoFrost Alttan Donduruculu Buzdolabı modeline bir göz atmanızı tavsiye ederiz. 19999 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu ürün iki ayarlanabilir raf, üç adet soğutucu rafı, üç kapı gibi özelliklere sahip. Üstelik bigBox, ecoMode, Hyper fresh plus, Hyper fresh plus chill, noFrost, Supercooling, varioZone özel çalışma modları da bulunuyor.

Mutfağını yeniden tasarlayanlar için BOSCH HBF514BB0T 66l Ankastre Fırın 5899 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Cam kapaklı, 66 litrelik kullanılabilir hacimli bu fırın sıcak hava, ızgara, hızlı ön ısıtma gibi özelliklere sahip. A sınıfı enerji verimliliği etiketi barındırdığını a belirtmeden geçmeyelim.

Daha mutfaktan çıkmıyoruz, bu sefer bulaşık makinelerine bakıyoruz. VESTEL BM 3111 E Enerji Sınıfı 3 Programlı Bulaşık Makinesi 5449 TL’lik fiyat etiketiyle geliyor. Üç farklı çalışma programlı bu ürünün başlangıç zamanı ayarlanabiliyor. Eko, Yoğun, Süper gibi üç farklı çalışma programı var ve 13 kişilik bulaşığı tek bir seferde yıkama kapasitesine sahip.

SIEMENS WG41A1X1TR C Enerji Sınıfı 9Kg Yıkama Kapasiteli 10+ Program 1000 Devir Çamaşır Makinesi ise bir çamaşır makinesi satın almayı düşünenlerin dikkatini çekecektir. 10499 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu ürün 10’un üzerinde yıkama programına sahip ve 9 kilogram gibi yüksek bir çamaşır yıkama kapasitesini bünyesinde barındırıyor. Eco silence drive, speedPerfect, varioPerfect gibi ekonomik, hızlı veya sessiz çalışma modlarının da olduğunu görüyoruz. Önde yer alan LCD ekranı ve tuşlarla kontrol ediliyor.

Yaz bitti, klima ihtiyacı da bitti, diye düşünebiliriz, ancak bunun gelecek yazı var. Şimdiden yaza hazırlık yapmak veya kışın gerektiği durumlarda ısınma ihtiyacını klima ile karşılamak isteyenler için VESTEL Flora Doğa Inverter 092 A++ WIFI Klima 7899 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 9000 BTU/saat soğutma, 10000 BTU/saat ısıtma kapasitesi var. İç ünitesi 52 dB’lik gürültü seviyesiyle yeteri kadar sessiz çalışıyor. Nem alma ve inverter fonksiyonları da mevcut.

İLGİLİ HABERLER