Eğlence

War for the Planet of the Apes filminin ilk fragmanı yayınlandı – Video

20th Century Fox, Matt Reeve’in çok yakında vizyona girecek filmi War for the Planet of the Apes‘in ilk fragmanını yayınladı. Ülkemizde Maymunlar Cehennemi adıyla gösterilen serinin yeni filmi insanlar ve maymunlar arasındaki en büyük yüzleşmeye ev sahipliği yapacak gibi görünüyor.

Fragman bir grup maymunun deniz kıyısında at sürmesiyle başlıyor. Andy Serkis tarafından canlandırılan Ceaser, kendi sesiyle bu savaşı kendisinin başlatmadığını, barış fırsatı sunduğunu söylüyor. Daha sonra bir grup askerin maymunların liderini aramak için karanlık bir mağaraya girdiği görülüyor. Daha sonra insan askerlerin ve maymunların karşı karşıya gelmesiyle birlikte silah sesleri art arda patlıyor. Bunun yanısıra Woody Harrelson’ı Albay rolüyle görüyoruz. Askeri araçlar ve maymunların kurtardığı izlenimi veren bir kız çocuğu da görülüyor.

Planet of the Apes serisinin üçüncü filmi olan bu filmin öncesindeki iki film; Rise of the Planet of the Apes ve Dawn of the Planet of the Apes filmleri sırasıyla Rupert Wyatt ve Matt Reeves tarafından yönetilmişti.

War for the Planet of the Apes 14 Temmuz 2017 tarihinde vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER