Teknoloji

Mavi renkli HTC One ve One mini yılın dördüncü çeyreğinde satışa sunulacak

HTC’nin gözde Android telefonu One ve küçük kardeş olarak tanımlanabilecek One mini için mavi renkli bir model hazırladığı bir süredir konuşuluyordu. Konuşulanları doğrulayan şirket, One ile One mini’nin mavi renkli modellerini sonunda gözler önüne çıkardı. HTC’den yapılan açıklamada mavi renkli modellerin yılın dördüncü çeyreği itibarıyla ”seçilmiş pazarlarda” piyasaya sürüleceği belirtildi.

htc-one-mavi-030913

HTC’nin One ve One mini için mavinin oldukça parlak bir tonunu tercih etmesi dikkat çekerken, mavi renkli HTC One’ın arka kısmındaki Beats Audio logosu için grinin biri açık diğeri ise ona göre daha koyu iki tonunun kullandığı görülüyor. Cihazın geri kalanındaysa maviyle birlikte siyah renk kullanılıyor. Çerçeve alanında ve ekran çerçevesinde siyah renk tercih edilirken; ahize, hoparlör, ön kamera gibi parçaların bulunduğu bölümlerde HTC’nin parlak mavisi kendini gösteriyor.

htc-one-mini-mavi-030913

HTC One mini’nin mavi renkli versiyonunda kasanın neredeyse tamamında mavi tercih edilmiş. Ön ve arkada kullanılan metal paneller HTC One’dakiyle aynı kalite ve tona sahipken, kalan alanlarda kullanılan plastik panellerde mavinin biraz daha açık bir tonu yer alıyor. Gümüş düğmeler de orijinal HTC One mini de olduğu gibi yine kendini göstermeyi başarıyor.

İlgili >> phoneArena

İLGİLİ HABERLER