EğlenceManşetler

Matrix 4 Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss ile geliyor

Matrix 4 Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss ile geliyor
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Warner Bros. Matrix serisinin dördüncü filminin çekileceğinin duyurusunu yaptı. Matrix 4 filminde Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, serinin simgeleri hâline gelen, sırasıyla Neo ve Trinity rolleriyle karşımıza çıkacak. Lana Wachowski ise bu devam fimini hem yazacak hem de yönetecek.

Bu yılın başlarında John Wick: Chapter 3 yönetmeni Chad Stahelski, Wachowski kardeşlerin Matrix serisinin yeni bir filmi üzerinde çalıştıklarını söylemişti. Ancak yeni bir Matrix filmiyle ilgili dedikodular, serinin üçünü filmi olan ve 2003’te yayınlanan The Matrix Revolutions’dan bu yana sürüyordu.

Ne var ki, yakında çıkacak film için sadece Lana Wachowski kamera arkasında olacak. Daha önceki üç filmin hem yönetiminde hem de senaryosunda görev alan kardeşi Lilly’den ise duyuruda bahsedilmedi. Bunun yerine Lana’ya senaristler Aleksandar Hemon ve David Mitchell eşlik edecek.

Warner Bros. Pictures Group yönetim kurulu başkanı Toby Emmerich, haberin duyurusunda, “Lana ile Matrix’e yeniden giriş yapmaktan dolayı daha fazla heyecan duyamazdık.” dedi. “Lana gerçek bir vizyoner, eşsiz ve orijinal bir yaratıcı film yapımcısı ve onun Matrix evrenindeki bu yeni bölümü yazmasından, yönetmesinden ve hazırlamasından dolayı heyecan duyuyoruz.”

Matrix serisinin devam filmiyle ilgili olarak henüz bir detay bulunmuyor. Ne zaman gösterime gireceği de belli değil. Buna rağmen Variety, filmin çekimlerinin gelecek yılın başlarında başlayacağını öne sürüyor.

İLGİLİ HABERLER