Eğlence

Matrix 4’ün oyuncu kadrosuna iki önemli ekleme

matrix 4 keanu reeves matrix 5

Sinema tarihinin “kült” sayılabilecek yapımları arasında yer alan Matrix serisine yeni bir filmin ekleneceği, geçtiğimiz ağustos ayında açıklanmıştı. Hâlihazırda Matrix 4 adıyla anılan filmde başrolü üstlenecek Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss‘a eşlik edecek isimler de yavaş yavaş netleşiyor.

Bu isimlerden ilki, dokuz sezon devam eden How I Met Your Mother dizisinde Barney Stinson karakterine hayat veren Neil Patrick Harris. Şirinler ve Gone Girl gibi sinema yapımlarında da boy gösteren Harris’in yeni Matrix filminde önemli bir rolü canlandıracağı belirtildi.

Matrix 4’ün oyuncu kadrosuna katılacak bir diğer ismin ise Jada Pinkett Smith olduğu söyleniyor. Deadline’a konuşan kaynaklar, tecrübeli oyuncuyla yapım şirketi arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Jada Pinkett Smith, Matrix Reloaded ve Matrix Revolutions filmlerinde Niobe rolüne hayat vermişti. Dolayısıyla Pinkett’in oyuncu kadrosuna katılması, orijinal üçlemeyle bağların korunması adına önemli bir ekleme olarak değerlendirilebilir.

Matrix 4 çekimleri ne zaman başlayacak?

Dördüncü Matrix filmini orijinal üçlemenin yönetmenlerinden Lana Wachowski yönetecek. İlk üçlemenin bir diğer senaristi ve yönetmeni Lily Wachowski ise şu an için projeye dahil olmamış gibi görünüyor.

Yeni Matrix filminin ne zaman vizyona gireceği açıklanmış değil. Filmin çekimlerinin ise 2020’nin ilk ayları itibarıyla başlaması öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER