Eğlence

Marvel’s Spider-Man 2’nin çıkış tarihi belli oldu

marvel's spider-man 2

Çok sayıda paylaşımın, özel gösterimlerin ve fragmanların ardından Marvel’s Spider-Man 2’nin oyuncularla ne zaman buluşacağı belli oldu. Oyunun direktörü Bryan Intihar, Summer Game Fest etkinliğinde sahneye çıkarak hem oyundan daha önce görülmeyen bir bölüm paylaştı hem de çıkış tarihini açıkladı.

Oyuncular 20 Ekim’den itibaren Peter Parker veya Miles Morales olarak Kraven the Hunter ve Venom’u alt etmek için mücadele verebilecek. Kısacası 20 Ekim itibarıyla Spider-Man 2 oyuncularla buluşacak.

Intihar, oyunun kötü adamlarından biri olan Kraven the Hunter hakkında da biraz daha detay paylaştı. Kraven’in süper güçlere veya büyü yapabilme yeteneğine sahip olmadığını belirten Intihar, bu karakterin yaptığı işte en iyi olduğunun altını çizdi. Kraven’in New York’a “en büyük avı” için geldiğini belirten oyun direktörü, bu karakterin sadece Peter Parker ve Miles Morales’in peşinde olmadığını ima etti.

Marvel’s Spider-Man 2’de Eddie Brock yok

Intihar aynı zamanda Venom içindeki karakterin Eddie Brock olmadığını da dile getirdi. Bu karakterin kim olduğunu görmek için 20 Ekim itibarıyla Marvel’s Spider-Man 2’nin yayınlanmasını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER