Eğlence

Marvel’dan yeni animasyon projeleri: X-Men ’97, Spider-Man: Freshman Year

marvel

San Diego’da gerçekleştirilen Comic-Con’da yeni dizi ve sinema projelerini duyuran Marvel, animasyon sevenleri mutlu edecek haberler vermeyi de ihmal etmedi. Duyurulan yapımlar, animasyonların şirketin Sinematik Evreni’nde önemli bir yere sahip olacağını gösteriyor.

Şirketin streaming, TV ve animasyondan sorumlu yöneticisi Brad Winderbaum ve görsel geliştirme biriminin yöneticisi Ryan Meinerding I Am Groot dizisinin yanı sıra Spider-Man: Freshman Year, X-Men ’97, Zombies gibi yeni projeler ve “What If…?” dizisinin yeni sezonu hakkında bilgiler verdi.

What If…? dizisinde ilk sezonda olduğu gibi ikinci ve üçüncü sezonlarında da yine çoklu evrende yolculuğa çıkan Watcher karakterine odaklanılacak. Watcher, farklı evrenlerde Marvel Sinematik Evreni’ni farklı şekillerde görmeye devam edecek.

Dizinin ikinci sezon bölümleri 2023’ün başlarından itibaren izleyicilerle buluşacak. X-Men ’97 dizisi ise orijinal X-Men animasyon dizisini teknik bakımdan Marvel Sinematik Evreni’nin parçası hâline getirecek. Dizi, 1990’lı yılların orijinal çizgi dizisindeki zaman akışından orijinal hikayeler sunacak. X-Men ’97 için ikinci sezon onayının şimdiden verildiğini belirtmekte fayda var.

Spider-Man: Freshman Year dizisi de Peter Parker’ın Marvel Sinematik Evreni’ndeki Örümcek Adam olma yolculuğundaki ilk zamanları anlatacak. Bu konu filmlerde de yoğun şekilde işlendiği için yeni dizide alternatif gerçekliklere de sıklıkla bakılması muhtemel görünüyor. Spider-Man: Freshman Year, 2024’te Disney+’ta yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER