Eğlence

Marvel vs Capcom Infinite önümüzdeki yıl yayınlanacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

marvel vs capcom infiniteMarvel ve Capcom’u bir araya getiren dövüş oyunu serisinin dördüncü üyesi olacak olan Marvel vs Capcom Infinite, duyuruldu. PlayStation Experience kapsamında gerçekleştirilen duyuruda oyuna ait iki video yayınladı. Bu videolardan biri tanıtım videosu niteliği taşırken, diğeri oyunun oynanışı konusunda daha net fikir edinmeyi sağlıyor.

Tanıtım videosunda Capcom karakterleri Ryu ve Mega Man, Marvel’dan Iron Man ve Captain Marvel ile karşı karşıya görülüyor. Oyunun duyurusu bir PlayStation etkinliğinde yapılsa da, Capcom oyunun önümüzdeki yılın sonlarına doğru PS4 ile birlikte Xbox One ve PC için de yayınlanacağını açıkladı.

Oyunun oynanışını gösteren kısa videoda ise Marvel vs Capcom Infinite’in seleflerinin mirasını muhafaza ettiği görülüyor. Çılgınca bir kavganın yaşandığı oyunda oyuncular özel süper hareketler sergileyebiliyor.

Marvel vs Capcom Infinite karakterlerinin listesi henüz açıklanmadı

Karakterlerin görüntülerindeki gerçekçilik ve netlik de ayrıca dikkat çekiyor. Videoda yukarıda bahsi geçenler dışında başka bir karakter görünmese de, Marvel’in giderek popülerleşen Sinema Evreni’nin üyelerinin oyunda boy göstermesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER