Eğlence

Marvel popüler çizgi romanlarını sesli kitaba dönüştürüyor

marvel sinematik evreni

Marvel’ın dijital ses formatlarına ilgisi sadece podcast’ler ile sınırlı kalmıyor. Şirket, popüler çizgi romanlarından bazılarını sesli kitaba dönüştürmek için Dreamscape Media ile işbirliğine gidiyor. Bu işbirliği çerçevesinde Muhteşem Örümcek Adam, Ultimate X-Men ve Daredevil: Korkusu Olmayan Adam gibi çizgi romanlar sesli kitap formatına uyarlanacak. Marvel ve Dreamscape işbirliği kapsamında ilk etapta 40 adet çizgi roman sesli kitap olarak hayranlarıyla buluşacak.

Hazırlanan sesli kitaplara farklı platformlar üzerinden erişmek mümkün olacak. Söz konusu platformlar arasında Apple Books, Audible ve Google bulunuyor.

Dreamscape’in çatı şirketi Midwest Tapes de sahibi olduğu Hoopla isimli servis aracılığıyla dijital sesli kitapları dinleyicileriyle buluşturacak.

Marvel kısa süre önce Wolverine podcast’inin ikinci sezonu için sipariş vermişti. Şirket bir yandan da hem basılı hem de sesli kopyaları olan içerikler üretmişti. Şirketin ses sahasını film ve çizgi roman sahneleri kadar domine etmesi beklenmese de, bu anlaşmayla ses pazarındaki varlığını daha belirgin kılması öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER