Eğlence

Disney+ Echo dizisinin yayın tarihini açıkladı

marvel echo

Marvel evreninin daha önce Hawkeye dizisinde görülen karakterlerinden Echo, kendi dizisiyle Disney+ izleyicilerinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan dizinin yayın tarihi için beklenen açıklama gelirken, başrol oyuncusu Alaqua Cox’un Echo rolünde görüldüğü bir görsel de paylaşıldı. Echo karakterinin Hawkeye’dakinden pek farklı görünmediği dikkat çekiyor.

Marvel’dan yapılan paylaşıma göre, Echo bir “kök” hikayesi anlatacak. Hawkeye’da sağır bir çete lideri olarak izleyicilerin karşısına çıkan Echo’nun geçmişiyle yüzleşeceği, Amerikan yerlisi kökleriyle bağ kuracağı, aile ve toplumun önemini benimseyeceğini belirtti.

Echo’da Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning, Graham Greene, ve Zahn McClarnon da izleyicilerin karşısına çıkacak. Sydney Freeland ve Catriona McKenzie de yönetmen koltuğunda oturacak.

Echo öncesinde Marvel evreninden başka diziler de izleyicilerle buluşacak. Bunların ilki 8 Haziran’da izleyicilerin karşısına çıkacak olan Ms. Marvel olacak. Disney+’ın 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacağını hatırlatmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER